UAstream.Net » Ігри » Mafia 2: Digital Deluxe HD Edition v1.0.0.1u5 + 8 DLC + Best Mods
Mafia 2: Digital Deluxe HD Edition v1.0.0.1u5 + 8 DLC + Best Mods


«Мафія» безсмертна: довгоочікуване продовження знаменитої гангстерської саги від творців оригінальної гри - нове занурення в нещадний і інтригуючий світ, який обіцяє безліч гострих відчуттів.

Mafia II створена на спеціально розробленому графічному движку, що дозволило авторам проекту втілити найсміливіші задуми і сказати нове слово в жанрі, канони якого визначила перша «Мафія». Класичні елементи - перестрілки, бійки, переміщення по місту на різних видах транспорту - придбали небувалий розмах, а ігровий світ став воістину безграничным.Главный герой нової історії - Віто, син італійського іммігранта, що виросла в убогості і безправ'я. З дитячих років він засвоїв, що мафія - єдиний шлях до багатства та повазі для людини його положення, і, не бажаючи тягнути жалюгідне, повне позбавлень, як в батька, існування, вирішив стати гангстером.Преступная кар'єра Віто і його хорошого друга Джо починається з дрібних крадіжок і викрадення автомобілів, однак досить швидко вони піднімуться на вищі щаблі кримінальної сходи. Тут і виявиться, що реальне життя крутих хлопців не настільки безхмарна, якою вона була в хлоп ` ячі мріях.

Особливості гри :

Комплект «Мафіозі»: Два унікальних розкішних автомобіля, виконаних в стилі класичних машин того часу. Також у ваш гардероб потраплять 2 приголомшливих смокінга, один з яких - з наимоднейшими очками-«авіаторами».
digilib книга з артами: ознайомтеся з сім'єю і з Емпайр Бей ще ближче, погортавши або навіть надрукувати книгу, що включає в себе безліч концепт-артов, що розповідають про створення гри мовою фарб.
Цифрова карта Емпайр Бей: познайомтеся з всіма місцями міста, досліджуючи 26 квадратних кілометрів вигаданого міста.

Патчі:
v 1.0.0.1u1
v 1.0.0.1u2
v 1.0.0.1u3
v 1.0.0.1u4
v 1.0.0.1u5

DLC:
Made Man Pack
Greaser Pack
Renegade Pack
Vegas Pack
War Hero Pack
Joe's Adventure
Jimmy's Vendetta
The Betrayal Of Jimmy

Скріншоти :

Mafia 2: Digital Deluxe HD Edition v1.0.0.1u5 + 8 DLC + Best Mods Mafia 2: Digital Deluxe HD Edition v1.0.0.1u5 + 8 DLC + Best Mods

Mafia 2: Digital Deluxe HD Edition v1.0.0.1u5 + 8 DLC + Best Mods Mafia 2: Digital Deluxe HD Edition v1.0.0.1u5 + 8 DLC + Best Mods



Інформація про гру :

Назва : Mafia 2: Digital Deluxe HD Edition v1.0.0.1u5 + 8 DLC + Best Mods
Жанр : Action (Shooter) / Racing (Cars) / 3D / 3rd Person
Платформа : PC
Творець : 2K Games
Издатель : 2K Games
Мову : Російська
Вакцина присутній
Розмір : 3.28 Gb

Системні вимоги :
Процесор: Pentium D - 3,0 ГГц або Athlon 64 X2 3600+
Оперативної пам'яті: 1024 Мб 2048 Мб
Вільного місця на жорсткому диску: 7791 Мб
: Відеокарта GeForce 8600 або Radeon HD 2600 Pro GeForce 9800 GTX або Radeon HD 3870

Mafia 2: Digital Deluxe HD Edition v1.0.0.1u5 + 8 DLC + Best Mods

можна Скачати по 6-м посиланнями нижче!



Скачати Mafia 2: Digital Deluxe HD Edition v1.0.0.1u5 + 8 DLC + Best Mods скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.