UAstream.Net » Російськомовні фільми » Невидима / Die Unsichtbare (2011) HDRip
Невидима / Die Unsichtbare (2011) HDRip

Назва: Невидима
Оригінальна назва: Die Unsichtbare
Рік виходу в прокат: 2011
Жанр: драма
Режисер: Крістіан Швохов
Актори: Стайн Фішер Крістенсен, Ульріх нийте, Дагмар Манцель, Христина Дрехслер, Рональд Зерфельд, Анна Марія Мюе, Ульріх Маттес, Маттіас Вейденхефер, Гудрун Ландгребе, Корінна Харфух

Про фільм: Історія 21-річної Жозефіни «Файн», актриси. Для такої професії героїня дуже соромлива, сором'язлива і невпевнена в собі. Разом з тим, до її велике здивування, відомий театральний режисер Каспар Фрідман пропонує їй головну роль у новій постановці. Йдеться про роль Камілли, екстраверта, сексуально вимогливою, але дуже крихкою особистості. Емоції дівчини на підйомі. Вона розуміє, що для того, щоб зіграти добре, необхідно багато репетирувати. У якості «репетицій» вона починає спокушати сусіда Йоахіма, одночасно все більше віддаляючись від своєї хворої сестри, яка хворобливо реагує на це. Під час проб Файн все більше потрапляє під вплив Фрідмана, він викликає в ній гнівні почуття, про які героїня навіть не підозрювала. Ця напруженість все більш наростає, погрожуючи зруйнувати внутрішній світ молодої жінки.

Країна: Німеччина, Франція
Тривалість: 1:53:16
Озвучування: Професійне (багатоголосе)



Формат: AVI (XviD)
Якість: HDRip [Ріп з BDRip 720p]
Відео: 1523 kb / s, 720x304
Аудіо: MP3, 128 kb / s (2 ch)
Розмір: 1400 MB
Скачати Невидима / Die Unsichtbare (2011) HDRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.