UAstream.Net » Ігри » Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 (PC/RePack/RU)
Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 (PC/RePack/RU)


Гра бере свій початок в 2014 році, через 48 годин після подій оригінального Advanced Warfighter. Скотта Мітчелла відправляють на Американо-Мексиканську кордон, де розгорівся конфлікт між мексиканськими повстанцями, військовими і армією США.

Загін Мітчелла, під управлінням гравця, повинен встановити мир в регіоні і не допустити жертв з боку мирного населення. Ігри проходять на таких локаціях, як гірські райони, невеликі міста й поселення, а також на крупній гідро-електричної греблі на північ від границы.После вдалої операції в Мехіко Сіті нашого героя відправляють на кордон між Мексикою і США, де злісні повстанці знову кують своє терористичний залізо. Великий місто поступився місцем природними ландшафтами і невеликим селищ. Гори, пустелі, невисокі будиночки і палюче сонце стають нашими друзями на три дні ігрового часу. Мітчелл повинен руйнувати терористичні плани один за іншим і під кінець зробити справжній подвиг, щоб фінальні тіри сприймалися з гордістю за виконану роботу і належним пафосом
Геймплей сіквела аналогічний оригінальній грі, хоча, звичайно, деякі зміни були внесені. Так наприклад, завдяки новій версії крос-кома, гравець отримав можливість «бачити те, що бачить член загону» на всьому екрані. Це дозволяє направляти підлеглих більш акуратно і точно. Штучний інтелект бійців було покращено порівняно з першою частиною: тепер юніти активно шукають укриття, визирають із-за кутів і т. д.Значительно покращена графіка. Освітлення стало більш м'яким і менш контрастним. Техніка вибухає настільки смачно, що кидати гранати і обстрілювати хочеться будь-який транспортний засіб, щоб ще раз насолодитися феєрверком. У GRAW 2, як і в першій частині, тіні відкидаються в реальному часі від всіх об'єктів, але тепер до цього домішується динамічна зміна часу доби. Гра активно користується фізичними примочками PhysX.В Ghost Recon Advanced Warfighter 2 гравці при грі по мережі можуть бути «критично поранені», «приголомшені», а не вбиті. Це дає можливість соратникам по команді вилікувати полеглих бійців і запобігти захоплення стратегічної точки. Однак, поранені гравці можуть бути підстрелив і вбиті, бійцями з ворожої команди, перед тим, як їх вилікують. Механіка в мультіплеере була також поліпшена, так наприклад, персонажі, можуть «сковзнути» в позицію «сидячи» під час бігу.

Особливості гри :

* аудіо якість 100%
* відео якість 100%
* ексклюзивний установщик
* всі шляхи реєстру збережені
запуск гри через ярлик на десктопі або через меню пуск
приблизний час установки 10 Хвилин

Скріншоти :

Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 (PC/RePack/RU) Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 (PC/RePack/RU)

Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 (PC/RePack/RU)



Інформація про гру :

Назва : Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 (PC/RePack/RU)
Жанр : Action (Tactical / Shooter) / 3D / 1st Person
Платформа : PC
Творець : GRIN
Издатель : Ubisoft GFI
Мову : російська
Вакцина присутній
Розмір : 2.2 Gb

Системні вимоги :
Процесор: : AMD Athlon 64 X2 / Core 2 Duo 1.8 ГГц
Оперативна пам'ять: : 1 Гб (2 Гб для Win 7 / Vista)
Відеокарта: ATI Radeon X1800, NVIDIA GeForce 7800 256Mb
Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX® 9.0с
Вільне місце на жорсткому диску: 4.08 Гб

Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 (PC/RePack/RU)

можна Скачати по 6-м посиланнями нижче!


Скачати Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 (PC/RePack/RU) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.