UAstream.Net » Linux OS » Linux Mint Debian Edition KDE Standard i686 (PC/2012/RUS)
Linux Mint Debian Edition KDE Standard i686 (PC/2012/RUS)

Linux Mint Debian Edition (LMDE) є альтернативним варіантом Linux Mint (проекту, спочатку який базувався на Ubuntu Linux) створеним на основі пакетної бази Debian testing.

Ключовою особливістю представленого дистрибутива є постійна цикл оновлення пакетної бази (модель безперервних оновлень, Rolling-release), при якому оновлення пакетів виходять постійно і користувач у будь-який момент має можливість перейти на останні версії програм.
LMDE є втіленням планів щодо надання Linux Mint більшої самостійності, перетворення системи в більш універсальний продукт і скорочення залежності від віянь в Ubuntu.
Дистрибутив оформлений у вигляді LiveCD і оснащений новим інсталятором, написаним з нуля спеціально для LMDE. В поставку включені оригінальні розробки проекту (менеджер оновлень, конфігуратор, меню, інтерфейс, системні GUI-додатки), як десктоп-оточення використовується KDE.
Стандартна збирання дистрибутиву містить повний комплект мультимедіа кодеків і такі пропрієтарні програми, як Java, RAR, Real Player, Flash, а також пропрієтарні драйвера для відеокарт, win-модемів і wifi-карт.

Ядро Linux 3.2, KDE 4.7 і Xorg 7.6.

Зборка розроблена на основі дистрибутиву LMDE 201204.

Примітка: для установки системи можна скористатися відповідним значком у меню (в системних утилітах), або включити відображення робочого столу як папки для запуску установки з ярлика на робочому столі.

Назва : LinuxMint
Версія : Debian Edition KDE Standard (i686)
Ліцензія : Other
Мову : Російська
Вакцина присутній
Розмір : 1.07 Gb

Скріншоти :
Linux Mint Debian Edition KDE Standard i686 (PC/2012/RUS) Linux Mint Debian Edition KDE Standard i686 (PC/2012/RUS)

Linux Mint Debian Edition KDE Standard i686 (PC/2012/RUS)

LinuxMint Debian Edition KDE Standard (i686)
Скачати Linux Mint Debian Edition KDE Standard i686 (PC/2012/RUS) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.