UAstream.Net » Ігри » Afterfall: Insanity - Extended Edition (PC/2012)
Afterfall: Insanity - Extended Edition (PC/2012)


«Afterfall: Тінь минулого психологічний survival horror, що пропонує шанувальникам жанру пережити хвилюючі кров пригоди в атмосфері всепоглинаючого жаху.

Опинившись в похмурих підземних бункерах, з яких немає виходу, гравці піднесуть завісу таємниці, під якою ховається щось набагато більше, ніж просто безглуздя мешканців притулків. В ході розслідування вони зіткнуться з непростими загадками і вступлять в протиборство з жорстокими монстрами, їм часто доведеться приймати важкі рішення. Впоратися з вкрай складною і небезпечною завданням допоможуть не тільки рефлекси, але також здатність мислити логічно та вміння використовувати дедуктивний метод.
Особливості гри
В альтернативному світі ігри Друга світова війна завершилася зовсім по іншому, ніж у раельности, і це зробило колосальний вплив на подальший хід історії. Психологічний стан головного героя постійно змінюється залежно від здійснених по ходу гри дій і прийнятих рішень. Рівень адреналіну героя залежить від навколишнього середовища і подій, що відбуваються. Коли Альберт в тонусі, він стає швидше і сильніше. Але якщо він буде довго перебувати в критичній ситуації, гравець втратить контроль над персонажем. Герой навіть може позбавити себе життя, не витримавши напруги. Бойова система дозволяє використовувати крім вогнепальної ще і зброю ближнього бою, у тому числі і двуручное. Чутлива система управління вловлює найменші руху міні-джойстика або миші, завдяки чому атака проводиться точно у вказаному гравцем напрямку. Лише подолавши всі перешкоди і витримавши всі випробування, гравці дізнаються правду про те, що сталося з головним героєм. В похмурому постапокаліптичному світі всі події взаємозалежні, а божевілля його мешканців - лише частина таємниці Afterfall. Низка несподіваних, інтригуючих і вкрай таємничих подій буде тримати гравця в напрузі до непередбачуваного фіналу.

Особливості гри :

Нова динамічна система бою Поліпшення катсцен (камера, звук, анімація) Більше елементів психозу (FearLock) Поліпшення міміки Поліпшення звуків навколишнього середовища і персонажів Більше ефективності / краще оптимізація Нову зброю Нові чекпоинты Нові варіанти А.І. Новий світ / спецефекти Новий баланс ігри Зміни в стилі оповідання Технічні і геймплейные поліпшення

Установка:
Змонтувати, Встановити, грати

Скріншоти :

Afterfall: Insanity - Extended Edition (PC/2012) Afterfall: Insanity - Extended Edition (PC/2012)

Afterfall: Insanity - Extended Edition (PC/2012) Afterfall: Insanity - Extended Edition (PC/2012)



Інформація про гру :

Назва : Afterfall: Insanity - Extended Edition (PC/2012)
Жанр : Action
Платформа : PC
Творець : Intoxicate Studios і Nicolas Entertainment Group
[/Издательb]: The Games Company
Мову : ENG
Вакцина присутній
Розмір : 4.85 Gb

Системні вимоги :
Процесор: Dual Core з тактовою частотою 2 ГГц
Пам'ять: 2 Гб / 3 Гб для Vista/7
: Відеокарта з 256 Мб відеопам'яті і підтримкою Pixel Shader 3.0 (GeForce 8600GT)
Аудіокарта: Сумісна з DirectX 9.0c
Вільне місце на ЖД: 8 Гб
DVD-привід: Образ

Afterfall: Insanity - Extended Edition (PC/2012)

можна Скачати по 6-м посиланнями нижче!


Скачати Afterfall: Insanity - Extended Edition (PC/2012) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.