UAstream.Net » Трейлери українською мовою » П'ятдесят відтінків сірого / Fifty Shades of Grey (2015) Український трейлер

Прем’єра (в Україні): 12.02.2015

Кіноверсія еротичного бестселера від Е. Л. Джеймс. Коли Кейт, однокурсниця Анастейші Стіл, хворіє і просить її взяти інтерв'ю у молодого мільярдера, дівчина і підозрювати не могла, чим це для неї обернеться. Крістіан Грей, а саме так звали багатія, виявився молодим і красивим чоловіком, темперамент якого одразу взяв дію над дівчиною. Пізніше він заявляється в магазин, де працює Анастейша і пропонує їй провести з ним ще одну зустріч. Погодившись, дівчина поринає у світ всепоглинаючої пристрасті і таємних захоплень мільярдера. Раніше безневинна студентка починає вивчати свої внутрішні бажання і втілювати свої фантазії.

 

Скачати П'ятдесят відтінків сірого / Fifty Shades of Grey (2015) Український трейлер скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.