UAstream.Net » Мобільний » Лопатах! 2.0.2 (Android)
Лопатах! 2.0.2 (Android)

Лопатах! 2.0.2 - ця версія однієї з найбільш широко відомих карткових ігор. Тепер пограти в улюблену гру «Піки» Ви можете прямо на своєму пристрої. Мета гри в тому, щоб першим набрати п'ять очок. У гру грає чотири людини попередньо розділені на пари. Команди суперників розташовуються один проти одного. У Лопатах для Android використовуються звичайна колода карт, і козирем постійно вважають піку.

Суть у тому, щоб передбачити кількість хабарів в процесі гри. За правильно вгадане кількість хабарів команда отримує максимальну суму очок. У разі перебору або недобору окуляри вважаються іншій системі. Подстраивайте гру так, щоб команда суперників або не добирала або перебирала хабара.





Інформація про гру: Лопатах! 2.0.2
Розробник: bytesequencing
Тип видання: freeware
Android: 1.6 і вище
Мова інтерфейсу: російська eng
Розмір:[/b мб]


Скачати безкоштовно гру Лопатах! 2.0.2 на Android


Скачати Лопатах! 2.0.2 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.