UAstream.Net » Мобільний » Star Solitaire 2.3 (Android)
Star Solitaire 2.3 (Android)

Кожен має людина комп'ютер хоча б один раз у житті грав в Хустку. Гра є класичною і має чотири режими пасьянсу, таких як: Косинка, Павук, Вільна комірка і сорок розбійників. Без проблем ви зможете пограти в класичну гру пасьянс на своєму телефоні.

Відмінна особливість у грі Star Solitaire - коли ви виграєте ви можете опублікувати вашу статистику перемог і боротися з іншими учасниками в інтернеті і дійсно довести хто найкращий гравець на сьогоднішній день. Якщо потрібно збивайте лічильник поразок і перемог починаючи гру з самого початку.

Star Solitaire 2.3 - це відмінна графіка, просте управління, оригінальне оформлення. При кожному виграші, ти зможеш надрукувати свої бали в списку різних рейтингів серед онлайн гравців. Так ти зможеш конкурувати з іншими гравцями. Грай, вигравай, змагайтеся, отримуй задоволення.





Інформація про гру: Star Solitaire 2.3
Розробник: Kiwi Mobile
Тип видання: freeware
Android: 1.0 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 1.24 мб


Скачати безкоштовно гру Star Solitaire 2.3 на Android

Скачати Star Solitaire 2.3 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.