UAstream.Net » Мобільний » UNO HD 3.4.6/3.6.3 (Android)
UNO HD 3.4.6/3.6.3 (Android)

Карткові ігри завжди допомагали скоротати час, а азартних людям карткові ігри взагалі потрібні як повітря. Існує велика різноманітність карткових ігор і серед найбільш популярних ігор варто відзначити таку карткову гру як UNO. Ця гра надзвичайно популярна в країнах заходу і завдяки додатку ви також маєте можливість навчитися мистецтву цього виду гри. Додаток володіє чудовою не стомлює очей графікою і простим управлінням. UNO HD допоможе вам провести багато годин азартної гри разом з друзями або граючи проти комп'ютера.

UNO HD - класична гра в карти для всієї родини! Змагаються з комп'ютером або з друзями на одному телефоні, поєднуючи кольору і цифри! Грайте за звичним для вас правилами, задійте такі карти, як Пропустити і Навпаки в неймовірно хвилюючих іграх! Позбудьтеся карт першим, але не забудьте крикнути "UNO!", коли у вас залишиться тільки одна карта!

UNO для мобільних відтворює класичну версію: завдяки простим правилам грати можна всім. З розумом використовуйте свої карти і не забудьте сказати "UNO!", коли у вас залишається тільки одна карта! Всі ваші улюблені карти тут: Замов колір, Навпаки, Візьми 2.





Інформація про гру: UNO HD 3.4.6/3.6.3
Додатково: кеш (шлях: /sdcard/gameloft/games)
Розробник: Gameloft
Тип видання: піратка
Android: 1.6 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 43.9 мб


Скачати безкоштовно гру UNO HD 3.4.6/3.6.3 на Android

Скачати UNO HD 3.4.6/3.6.3 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.