UAstream.Net » Ігри » Ant (PC/2012/EN)
Ant (PC/2012/EN)


Гра "Ant" оповідає про пригоду рудого мурашки, який відправився на пошуки вкраденої личинки. Йому належить пройти десяток складних підземних споруд, за якими і втекла якесь комаха, що викрала личинку. Варто особливо відзначити одне важливе вміння мурашки - можливість піднімати, переносити і кидати цеглу, з яких потрібно складати ступені для просування по платформах рівня.

Головне завдання на кожному рівні - дістатися до наступного проходу, до двері на наступний рівень. Але зробити це буде не так просто. Рівні виконані в оригінальному стилі, нібито зроблені з пластиліну. Вигляд у грі строго збоку. Рівні відкриваються один за іншим, після проходження першого стає доступним другий, а після проходження другого - третій і т.д. Гра не вимагає якихось особливих навичок і не забирає багато часу - її можна пройти за півгодини. Все дуже просто і зрозуміло.

Інформація про гру :

Назва : Ant
Жанр : arcade
Платформа : PC
Творець : TOF studio
Издатель : Falco Software Company
Мову : ENG
Вакцина присутній
Розмір : 68 mb

Системні вимоги :
- Процесор Pentium 3 і вище
- 256 Мб оперативної пам'яті
- Відеоадаптер з пам'яттю 32 Мб
- Звуковий пристрій, сумісний з DirectX 7
- DirectX 7
- Вільно на диску: 70 мб

Ant (PC/2012/EN)

можна Скачати по 3-м посиланнями нижче!

Скачати Ant (PC/2012/EN) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.