UAstream.Net » Мобільний » Sky Force Reloaded 1.11 (Android)
Sky Force Reloaded 1.11 (Android)

Гра Sky Force Reloaded 1.11 є продовженням вже полюбилася всім версії авиасимулятора на Андроїд. На цей раз, розробники врахували свої численні помилки і намагалися їх виправити. Гра отримала більш деталізовану і гарну графіку, що є безсумнівним плюсом для більшості сучасних ігор. Разом з тим, для більшої оригінальності в гру були додані красиві ефекти вибухів, тіней, руйнування навколишнього середовища. Для більшої ефектності, розробник додали в гру погоду, яка може змінюватися не тільки в кожному окремому раунді, але і в процесі проходження.

Якщо порівнювати цю версію гри Sky Force Reloaded 1.11 з попередньою, то вона отримала 8 більш тривалих і масштабних рівнів, при проходженні яких вам зустрінеться просто неймовірна кількість ворогів. Також з'явилася можливість поліпшення зброї і вашого літака. Після проходження кожних двох рівнів, ви повинні зустрітися з босом, який набагато крупніше і могутніше всіх ваших ворогів.

Крім того, у грі з'явилася спеціальна система рангів, яка дозволить вам заробляти очки досвіду і відкривати нові поліпшення. Система управління залишилася колишньою, оскільки більшість користувачів залишилися задоволені їй ще в минулому частини.





Інформація про гру: Sky Force Reloaded 1.11
Розробник: Infinite Dreams
Тип видання: піратка
Android: 1.6 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 3.16 мб


Скачати безкоштовно гру Sky Force Reloaded 1.11 на Android

Скачати Sky Force Reloaded 1.11 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.