UAstream.Net » Мобільний » Yoo Ninja! Free 1.9 (Android)
Yoo Ninja! Free 1.9 (Android)

Суть гри Yoo Ninja! Free 1.9 проста - ви граєте маленьким ніндзя, який не вміє ні битися, ні стрибати, ні махати мечем, але зате вміє змінювати напрямок гравітації - тобто, грубо кажучи, "бігати по підлоги і стелі". Напрямок гравітації змінюється за торкання на екран. Ніндзя постійно біжить вперед, періодично прискорюючись на стрілках на підлозі. В результаті зміни гравітації ніндзя перевертається і летить у бік тяжіння. Використовуючи цей цінний дар вам належить подолати препядствия, обриви, сходинки.

Все що вам потрібно - це вчасно торкнутися екрана. Але іноді це не так просто зробити. Найголовніше - не вилетіти за межі екрану. При цьому, якщо ви затримайтеся на якийсь сходинці - ви ризикуєте потрапити під літаючі позаду ніндзя дискові пилки.

Все проходить дуже динамічно, поступово прискорюючись ніндзя змушує вас активувати свою реакцію на високих швидкостях час прийняття рішення зменшується.

Є 2 режими гри - на проходження, і в постійному режимі. На проходження вам належить пройти не один рівень до досягнення перемоги.

Гра Yoo Ninja! Free 1.9 допоможе цілком непогано скоротати час. Можливо Ви не будете грати в неї годинами, такі ігри, мабуть, набридають. Але своє задоволення Ви отримаєте точно.





Інформація про гру: Yoo Ninja! Free 1.9
Розробник: RUNNERGAMES
Тип видання: freeware
Android: 2.1 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 3.21 мб


Скачати безкоштовно гру Yoo Ninja! Free 1.9 на Android

Скачати Yoo Ninja! Free 1.9 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.