UAstream.Net » Мобільний » Sheep Launcher Plus! 1.1 (Android)
Sheep Launcher Plus! 1.1 (Android)

Для началы ігри Sheep Launcher Plus! 1.1 вам потрібно натиснути всього лише велику червону кнопку, запускаючи вівцю, жабу або свиню в хід. Продовжуйте запускати її з такою швидкістю, з якою тільки можете, у той час як тварина знаходиться в повітрі, щоб підкинути його ще вище.

На своєму шляху, ви будете збирати павер-апи, такі як бак, літаюча тарілка гелію і ракети. Зловіть як можна більше зірок, що зустрінете на шляху, щоб значно збільшувати ваш остаточний результат. Чим вище ви будете підніматися, тим більше стимулюючим це буде!

Sheep Launcher Plus! 1.1 - це просто величезна всесвіт, яку вам потрібно буде підкорити своїм розумом! Останні зміни в грі Sheep Launcher Plus - це дрібні виправлення помилок і нові удосконалення. Новинками в цій іграшці є новий гравити прискорювач, новий кутовий прискорювач, новий саундрек, а також нова інтеграція Twitter - AppStore і Facebook.





Інформація про гру: Sheep Launcher Plus! 1.1
Розробник: Kronos Games Online
Тип видання: піратка
Android: 1.6 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 4.2 мб


Скачати безкоштовно гру Sheep Launcher Plus! 1.1 на Android

Скачати Sheep Launcher Plus! 1.1 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.