UAstream.Net » Новинки технологій » ES Pipe Waterwheel: електрика з води в домашніх умовах? А чому б і ні?
ES Pipe Waterwheel: електрика з води в домашніх умовах? А чому б і ні?

Один британський винахідник Рян Йонгву Чой (тільки не поспішайте обурюватися, краще згадайте, скільки там іммігрантів) зметикував, як отримати електроенергію з водопровідної води в домашніх умовах, і розробив трубу з водяним колесом всередині, яку назвав ES Pipe  Waterwheel.


 


Як ви вже зрозуміли, ця труба здатна перетворювати силу водопровідної води на електроенергію, використовувану для домашніх потреб (у даному випадку – для освітлення). Для отримання енергії необхідно встановити пристрій у трубу, потім відкрутити вентиль. Тільки після цього вода буде виробляти бажане електрику, рухаючи невеликі коліщатка всередині пристрою. Вироблена енергія накопичується в спеціальних лампочки, які після зарядки встановлюються у звичне місце для цільового використання, при цьому можна регулювати яскравість їх горіння. Практично « мастхэв» для людей всього світу, незалежно від соціального рівня. Дивно, що раніше ніхто до цього не додумався. Чи варто говорити про те, що винахід Чоя стало фіналістом найбільшого конкурсу індустріального дизайну і вже готується до виробництва?


 







Джерело:  gagadget.com

Скачати ES Pipe Waterwheel: електрика з води в домашніх умовах? А чому б і ні? скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.