UAstream.Net » Мобільний » Buka HD 3.0.3 (Android)
Buka HD 3.0.3 (Android)

Buka HD 3.0.3 - дуже весела гра на швидкість реакції. Космічне подобу жінки Бука знаходиться в пошуку Щасливого Місця, для цього вона і йде на зустріч пригод. Ви повинні захистити Буку (у даному випадку Ви будете нею) за допомогою ударних хвиль і сильних ударів.

Для Вас не складе труднощів це зробити за допомогою одного дотику до екрану комунікатора. Ударні хвилі Ви також зможете використовувати для того, щоб наближати і змінювати різні об'єкти. Допоможіть Буку досягти Щасливого місця, знищуючи і руйнуючи все на своєму шляху.

Іграшка Buka HD 3.0.3 володіє чудовою графікою, чудово зроблена в казуальному стилі. Отже, Ви будете подорожувати по галактиці, битися з лиходіями, недоброзичливцями і супротивниками, одним словом, знищувати всіх, хто стане на Вашому шляху.

Ви не повинні шкодувати нічого і нікого, оскільки у Вас є поставлена мета дістатися до потрібного Вам місця. Сюжет гри дуже цікавий і веселий, крім того, він принесе Вам масу задоволення. Управління грою надзвичайно просте і зрозуміле, за допомогою тачськріна.

Головні особливості андроїд ігри Buka HD 3.0.3:

- Відмінний геймплей.
- Дивовижна HD графіка.
- Цікавий і позитивний сюжет.
- Глобальна інтеграція в Facebook.





Інформація про гру: Buka HD 3.0.3
Розробник: Hexage Ltd
Тип видання: піратка
Android: 2.0 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 3.21 мб


Скачати безкоштовно гру Buka HD 3.0.3 на Android

Скачати Buka HD 3.0.3 (Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.