UAstream.Net » Мобільний » BlackJack 1.5.7 на Андроїд
BlackJack 1.5.7 на Андроид

Поспішіть скачати BlackJack 1.5.7 для Android безкоштовно - це досить відома гра, просто класика жанру карткових ігор і ніяк інакше. Вона призначена для азартних людей, які люблять ризик і красивих жінок.

Багато в свої юні роки повинні були хоч раз, але все ж, грати в цю захоплюючу гру. Щоправда тоді багато хто не знали, що вона називається BlackJack, і тому називали його просто - "Блекджек".

BlackJack 1.5.7 Android являє собою актуальну азартну гру з дивно якісної графікою. Вона робить доступними всі можливі ігрові дії. Наприклад, учасник гри Blackjack Android зможе взяти додаткову картку, скористатися страховкою, розділити або збільшити ставку, припинити набір карт або здатися. За тим, як удосконалюється майстерність гравця, можна буде стежити за допомогою спеціальної таблиці рекордів.

Управління у грі Блекджек 1.5.7 на Андроїд смартфоні досить просте, з допомогою тачськріна. Беріть карту, натискаючи на неї, оцінюйте положення, вираховуйте карти - і успіх у вас в кишені.





Інформація про гру: BlackJack 1.5.7
Розробник: Cross Field Inc
Тип видання: freeware
Android: 2.1 і вище
Мова інтерфейсу: eng
Розмір: 1.84 мб


Скачати безкоштовно гру BlackJack 1.5.7 на Android

Скачати BlackJack 1.5.7 на Андроїд скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.