UAstream.Net » Мобільний » Solitaire Deluxe 2.5.7 для Android
Solitaire Deluxe 2.5.7 для Android

Така карткова гра, як солітер давно всім знайома. Раніше електронний варіант цієї гри був доступний тільки для настільних комп'ютерів, однак, з виходом нового додатка Solitaire Deluxe грати в солітер можна прямо на смартфоні.

Solitaire Гра Deluxe 2.5.7 має чудову графіку, приємно що виділяє її серед безлічі подібних програм. Графіка добре продумана, щоб не відволікати увагу користувача від самого пасьянсу, оскільки, заходячи в подібні програми, гравець не задається метою милуватися фоновими картинками, а просто хоче скласти пасьянс.

Тому, крім ненав'язливого оформлення, Solitaire Deluxe 2.5.7 має такі функції, як збереження поточної гри, можливість грати на рахунок або на час.

Серед подібних карткових програм, дану гру відрізняє продумане і якісне перемішування карт. Це важливий момент, оскільки нецікаво складати протягом тижня, багаторазово повторюються з-за поганого перемішування карт, комбінації.

Крім перерахованих функцій, додаток має ще декілька: можна налаштовувати анімацію карт, переглядати статистику гри, автоматично переміщувати карти в слоти тузів і змінювати фони, яких надається шість штук.





Інформація про гру: Solitaire Deluxe 2.5.7
Розробник: Mobile Deluxe
Тип видання: freeware
Android: 2.1 і вище
Мова інтерфейсу: Російська
Розмір: 2.89 мб


Скачати безкоштовно гру Solitaire Deluxe 2.5.7 на Android

Скачати Solitaire Deluxe 2.5.7 для Android скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.