UAstream.Net » Фільми українською мовою » Люди X: Дні минулого майбутнього HD (2014)

Люди Ікс відправляють Росомаху в минуле, щоб змінити хід важливої історичної події, яка може глобально вплинути на співіснування людей і мутантів.

 

Унікальність продовження своєрідного пріквела 2011 року полягає в тому, що він об'єднує відразу старі частини про Людей X і нову лінійку з молодими героями цього серіалу. Основою ж була взята сюжетна арка коміксів "Неймовірні Люди-Х" (Uncanny X-Men), яка датується 1981 роком. Коли Брайан Сінгер, режисер кінокомікса "Люди-Х: Дні минулого майбутнього" ​​підійшов до Йана МакКеллена (Магнето) і Патріка Стюарта (проф. Ксавьє), то вже літні актори дуже здивувалися. Однак, це було приємне здивування, адже їх персонажів збираються повернути, та ще і яким чином. Що до появи нового мутанта, на ім'я Ртуть, то це був цікавий момент, оскільки через рік після прокатного періоду "Днів минулого майбутнього", в 2015 році вихід "Месників 2: Ери Альтрон" ознаменовує ще одну появу цього персонажа. При цьому це два різних актора і лінійки, на увазі окремих юридичних умов володіннями прав на персонажів. Спеціально для створення досить осмисленої і правдоподібною візуалізації моменту подорожі в часі, Сінгер зустрічався з Джеймсом Кемероном. Через те, що Брайан є фанатом зірки телесеріалу HBO "Ігри престолів" Пітера Діклейджа, то і взяв його на роль доктора Болівара Траска. Крім того, таким чином знайшлося достатньо вагоме позначення особливостей щодо доктора до мутантів.

 

Рік: 2014

Країна: США

Режисери: Брайан Сінгер

Студія: 20th Century Fox

Жанр: пригоди, фантастика, фентезі, екшн

Бюджет: 250 млн. дол. США

Прем’єра (в Україні): 22.05.2014

Прем’єра (у світі): 21.05.2014

Тривалість: 132 хв

Вікові обмеження (років): 14

 

 

Скачати Люди X: Дні минулого майбутнього HD (2014) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.