UAstream.Net » Книги » Вуличні та дворові ігри
Вуличні та дворові ігри

Ця книга для тих, хто 20-30 років тому все вечора безперервно проводив у дворі, граючи в "козаки-розбійники" та "хованки", хто годинами стрибав через скакалку або не розлучався з м'ячем. Не для того щоб самим на старості років згадати молодість, а щоб, згадавши дитинство і юність, заразити минулими захопленнями власних дітей та онуків.
У книзі детально описані найбільш цікаві та популярні ігри тих років - дворові і посіделочной, пляжні та зимові, на воді і з м'ячем, а також самі модні і "прикольні" гри наших днів з використанням велосипедів, роликів і скейтборду.

Рік друку: 2009
Видавництво: Москва ВКТ
Формат: PDF
Мова: російська
Сторінок: 319
Розмір: 58.5 Мб

Скачати Вуличні та дворові ігри

Скачати Вуличні та дворові ігри скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.