UAstream.Net » Новинки технологій » Смартфон Fly IQ275 Marathon: два SIM-слоти і батарея на 2500 мАг за 1700 грн

http://img3.imageshack.us/img3/7599/flymarathon12.jpg

Компанія Fly рада представити в Україні Fly IQ275 Marathon - перший смартфон в автономній серії Xlife. «Марафонець» виділяється серед конкурентів своєї комбінацією двох слотів SIM-карти (правда, зв ’ язок тільки один) і нетипово ємним акумулятором на 2500 маг.

Незважаючи на наявність такої батареї, заявлений час розмови та очікування досить скромне: до 6 і 300 годин відповідно. Напевно першою думкою у вас буде: «Невже у нього екран на 5 дюймів?». Нічого подібного - екран якраз скромний, дюймов на 3.75 і з двухпальцевым мультитачем (кількість кольорів - 262 тисяч, дозвіл - 320x480 пікселів). З процесором та ж історія: одноядерний MTK 6573 на 800 МГц. В іншому характеристики виглядають так: 256 МБ ОЗУ, 140 МБ флеш-пам'яті, слот для карт microSD, камера на 5 МП із спалахом, FM-радіо, модулі 3G, Bluetooth 3.0, Wi-Fi і GPS. Операційною системою служить Android 2.3.4. Зазначимо, що з-за акумулятора вага смартфона дещо більше звичайного - 180 г з копійками, але це аж ніяк не привід бігти купувати візок для його перенесення.

Новинка буде доступна на ринку України на початку наступного тижня за рекомендованою роздрібною ціною 1700 грн.

 

Джерело:

Скачати Смартфон Fly IQ275 Marathon: два SIM-слоти і батарея на 2500 мАг за 1700 грн скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.