UAstream.Net » Програми » Iceni Technology Infix PDF Editor Pro 6.30 Rus/ML Portable
Iceni Technology Infix PDF Editor Pro 6.30 Rus/ML Portable

Iceni Technology Infix PDF Editor 6 - новий текстовий процесор для документів PDF. Вперше з'явилася можливість переписати текст у будь-якому документі PDF за допомогою інструментів знайомих кожному, хто використовує текстові процесори. Легко переписати текст у форматі PDF без конвертації в інші формати, об'єднати і розділити, змінити шрифти, кольори і розміри і т.д.

Iceni Technology Infix PDF Editor єдиний редактор PDF, який дозволяє створювати оригінальний контент, змінюючи його як ви могли очікувати. Він використовує набір інтелектуальних алгоритмів відновлення вихідної структури документа. Це означає, що ви можете редагувати PDF як документ Word.
За допомогою Infix PDF Editor можна оновлювати бюлетені, брошури, технічні керівництва і т.д., створені в форматі PDF, без потреби мати оригінальний документ і шрифти, які в ньому використовувалися. За допомогою потужної функції пошуку і заміни можна замінювати окремі частини (наприклад, верхній і нижній колонтитули) відразу на всіх сторінках документа. Infix - практично єдиний редактор pdf файлів, коректно працює з кирилицею.
Серйозною перевагою Infix PDF Editor над іншими редакторами PDF є його здатність редагувати текст абзацами (текст не вилазить за межі документа при додаванні тексту).


Особливості:
»»» Працює як текстовий процесор. Редагування тексту прямо в PDF.
»»» Немає необхідності конвертувати PDF-файли в інші формати, редагувати їх безпосередньо.
»»» Редагування PDF-документів створених за допомогою будь-яких програм - Adobe Acrobat, Distiller, Microsoft Word.
»»» Копіювати і вставити графіку, текст і зображення між файлами
»»» Перевірка орфографії на 20 мовах
»»» Використання розширеного пошуку і функції заміни, що дозволяють зробити зміни до "довгих" документах або декількох файлах.
»»» Легко змінити назву документа протягом всього керівництва або змінити колонтитули на кожній сторінці - завдання, які можуть тривати кілька годин або навіть днів, якщо робити вручну!
»»» Швидке заповнення бланків в PDF форматі
»»» Маркування вкладок і контроль відступу
»»» Додавання, видалення, зміна розміру і обрізка сторінок
»»» Захист паролем
»»» Додавання посилань і приміток
»»» Конвертувати в PDF друк документів за допомогою Infix PDF Printer щоб перетворити їх в PDF для редагування в Infix.
»»» Експорт цілих документів у XML, залишаючи скелет PDF і зворотний імпорт XML назад на місце.
»»» Поряд з цим Infix пропонує всі стандартні функції редагування, такі як обрізання (обрізка) сторінок, анотації, вирізати і вставляти між файлами, маніпуляції з графікою і багато іншого.


Розширені функції для роботи з графікою PDF
До складу Infix Pro входить набір інструментів для обробки графіки, наприклад об'єкти можна групувати, приховувати або блокувати, їх можна змінювати та створювати маски обрізки, їх зручно вирівнювати за наявною вертикальній лінійці, крім якої передбачені сітки, що направляють і поля сторінки.
Вставка з PDF

Використовуйте наявні документи PDF в якості компонентів - просто помістіть їх на сторінку. Як і будь-який інший об'єкт, їх можна повертати і переміщувати, а також змінювати їх розмір. За допомогою Infix будь-який документ можна перетворити в PDF, відповідно, в PDF можна імпортувати документ будь-якого типу.
Об'єднання PDF з допомогою перетягування

Перетягніть Infix будь-яку кількість файлів PDF для подальшого об'єднання в один документ. На всі сторінки документа можна додати верхні і нижні колонтитули і номера сторінок, для цього використовується потужна функція копіювання на кілька сторінок.
Переклад PDF-документів з використанням засобів перекладу і XML

Експорт PDF в формат XML для роботи в будь-якому додатку автоматизованого перекладу та імпорт перекладеного тексту (XML) назад в PDF. У Infix перекладений текст буде розміщений так само, як і у вихідному документі, а необхідність зміни макета і заміни шрифтів буде мінімальною.
Об'єднання PDF з допомогою перетягування

Ефективна підгонка тексту забезпечує найкращий вид шаблонів Infix Server і звичайних ілюстрацій. У Infix Pro можна налаштувати параметри автоматичної підгонки тексту і вказати, які характеристики варто змінювати. Можна підігнати текст у декількох стовпцях або на декількох сторінках.
Пошук і заміна в декількох файлах PDF

У Infix Pro реалізовані потужні функції пошуку в кількох PDF і навіть в каталогах, наповнених такими документами. Пошук здійснюється по всім документам, при цьому вихідні документи не змінюються, а всі помилки або проблеми обробки реєструються. Крім того, функцію пошуку і заміни можна застосувати до гіперпосиланнями: це зручно, наприклад, якщо змінився адреса веб-сайту компанії.
Пошук в PDF і заміну за шрифтом, кольором або розміром

Більш різноманітні критерії пошуку дозволяють обмежити результати за розміром, кольором або шрифтом тексту - це зручно при заміні тексту, у колонтитулах, без необхідності зміни основного тексту документа PDF.
Цензура тексту

Зручна і проста функція накладення цензури, яка дозволяє вибрати і видалити будь-який фрагмент тексту. При цьому вихідний текст гарантовано видаляється, а на його місце підставляється чорна смуга.
Блокування елементів PDF в шаблонах

Встановлення обмежень у файлах PDF, створених для клієнтів: можливість блокування об'єктів, переміщення об'єктів тільки по вертикалі (для збереження вирівнювання), обмеження використовуваних наборів кольорів і шрифтів.
Цензура тексту

Створення шаблонів PDF для Infix Server. Розмітка областей тексту, які слід замінити, з використанням функції впорядкування. Можливість вказати тип компонування тексту під час заміни. Розмітка зображень, визначення параметрів обрізки і вирівнювання, що використовуються при заміні.

Iceni Technology Infix PDF Editor Pro 6.30 Rus/ML Portable


Рік: 07.2014
ОС: Windows® 2003/XP/Vista/ 7
Мова: ML/Російська
Таблетка: Не потрібно
Розмір: 65 Mb

Скачати Iceni Technology Infix PDF Editor Pro 6.30 Rus/ML Portable

Скачати Iceni Technology Infix PDF Editor Pro 6.30 Rus/ML Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.