UAstream.Net » Новинки технологій » Fly TS90 - бюджетний телефон з підтримкою трьох SIM-карт

http://img26.imageshack.us/img26/8056/04flyts90.jpg

Fly TS90 - це не перший мобільний телефон компанії, в якому реалізована підтримка трьох SIM-карт. Наприклад, раніше в Україні стартував продаж Fly TS100 з аналогічною функціональністю. Але у новинки є серйозна перевага - ціна.

 

Термінал не вражає своїми можливостями, виключаючи великий набір SIM-слотів, але при цьому містить всі необхідні телефонні функції, компактний і легкий: 110,5 х46, 5х15, 8 мм, 70 г. Роздільна здатність кольорового 1,77-дюймового дисплея становить 128х160 пікселів, а розташованої на задній панелі камери - 0,1 млн. пікселів (240х320 пікселів). Камера відверто слабка, але у пристроїв такої цінової категорії фотомодуля зазвичай взагалі немає, не кажучи вже про одночасну роботу з декількома SIM-картами.

Варто зазначити, що стандартного аудіоджек немає, але гарнітуру підключити можна, для чого використовується порт mini-USB, розташований на правій грані телефону. Через нього ж здійснюється і підзарядка терміналу.

Крім базового набору функцій, Fly TS90 запропонує користувачеві аудіо і відеоплеєр, FM-радіо, програмне забезпечення для читання електронних книг, ліхтарик. Є підтримка Bluetooth, а внутрішня пам'ять мобільного телефону може бути збільшена за рахунок карт формату microSDHC. Батарея пристрої ємністю 800 мАг забезпечить до 3:00 роботи в режимі розмови або порядку 160 годин у режимі очікування. Телефон буде доступний в Україні на початку липня 2012 року з рекомендованою роздрібною ціною 370 грн.

 

Джерело: itc.ua

Скачати Fly TS90 - бюджетний телефон з підтримкою трьох SIM-карт скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.