UAstream.Net » Новинки технологій » Перший захищений планшетний комп'ютер (відео)

http://img713.imageshack.us/img713/2899/1340776493panasonictoug.jpg

На телекомунікаційної ярмарку в Сінгапурі компанія Panasonic анонсувала перший в світі захищений планшетний комп'ютер ToughPad A1. Ключовою особливістю планшета є висока ступінь захисту від впливу факторів навколишнього середовища. Це дозволяє працювати з ToughPad A1 в будь-яких погодних умовах, не побоюючись за безпеку пристрою.


Вага пристрою становить 970 грамів. ToughPad оснащений матовим 10 дюймовим рідкокристалічним дисплеєм, з яким комфортно працювати навіть при яскравому сонячному світлі. Яскравість екрану з противідбиваючою плівкою становить до 500 кд/м. Корпус пристрою відрізняється особливою міцністю. Внутрішня рамка планшетного комп'ютера виготовлена з магнієвого сплаву, що дозволить захистити плати від ударів у випадку падіння. Кути ToughPad виконані з ластомера, що значно знижує силу удару і захищає дисплей. Планшети Toughpad відповідають стандарту захисту від падіння MIL-STD-810G. Скло є хімічно зміцненим і приклеєне прямо до екрану для більшого захисту від вібрації і поліпшення видимості. Даний планшет стійкий до впливу води і пилу, ступінь захисту відповідає класу IP65.

 

На борту ToughPad встановлена операційна система Android™ 4.0 (Ice Cream Sandwich). Швидкодія пристрою забезпечується за рахунок двоядерного процесора Marvell® з частотою 1.2ГГц. Також пристрій має виділене процесорне ядро стандарту FIPS 140-2 Level 2, що відповідає за безпеку та захист від несанкціонованого доступу. ToughPad оснащений 1Гб оперативної пам'яті і вбудованої флеш-пам'яті рівній 16Гб. У розпорядженні користувача є слот розширення пам'яті microSD (до 32Гб).

ToughPad підтримує передачу даних по інтерфейсу USB та HDMI. Планшет має супутникову навігацію з застосуванням системи GPS і цифровий компас. Витрата акумуляторної батареї - 33,9 Втчас, тривалість автономної роботи пристрою становить 10 годин.

Даний планшетний комп'ютер ідеально підходить для людей, часто подорожують і працюють в складних умовах. ToughPad створений для застосування в таких областях, як авіація, будівництво, газо - і нафтовидобувна промисловість, і в роботі державних структур, де присутній вплив екстремального зовнішнього середовища.

Скачати Перший захищений планшетний комп'ютер (відео) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.