UAstream.Net » Новинки технологій » Vodafone анонсував парасольку з підзарядкою для телефону

http://img269.imageshack.us/img269/8537/186ub.jpg

Vodafone створив Booster Броллі парасольку, яка підвищує сигнал зв'язку, заряджає телефон і, звичайно ж, допомагає сховатись від дощу.

 

Парасоля була розроблена доктором Кеннетом Тонг в університетському коледжі в Лондоні, в основі - вуглецевий волоконний каркас, який утримує важкий купол на місці.

 

На вершині розташовані 12 кремнієвих сонячних елементів ручної роботи, які заряджають акумулятор, який розміщений у ручці парасольки. На ній же знаходиться USB порт.

Заряджання телефону буде приблизно три години. Зверху мультифункціональної парасольки реалізовані дві антени, які підсилюють сигнал будь-якого мобільного телефону в радіусі метра. Новинка буде представлена громадськості на фестивалі Isle of Wight 22 червня, де і можливо буде доступна для придбання.

 

Джерело: itnews.com.ua

Скачати Vodafone анонсував парасольку з підзарядкою для телефону скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.