UAstream.Net » ТВ Передачі » Апокаліпсис 2012 / Коли настане судний день? (2012) SATRip
Апокаліпсис 2012 / Коли настане судний день? (2012) SATRip

Оригінальна назва: Апокаліпсис 2012. Коли настане судний день?
Жанр: Науково-популярний, документальний, розслідування
Рік виходу: 2012

Опис:
21.12.2012 ... Число, яке здобуло уже визначення магічного, фатального, доленосного. Звідки взялося це відчуття прийдешнього Апокаліпсису?

Що це - загальна інтуїція, раптове усвідомлення того, що світ далеко не вічний і саме на наш час, на жаль, доведеться той самий кінець світу?
Здавалося б, нічого серйозного. Стародавні народи, кам'яні плити, чомусь обриваються календарі, - все це так далеко від нас. Можна було б просто відправити знайдений в зруйнованому місті майя артефакт до музею - і забути. Але чомусь саме зараз, як навмисне, напередодні тієї самої дати посилюються природні катаклізми - землетруси, цунамі, виверження давно сплячих вулканів, - збільшується число техногенних катастроф, відбуваються абсолютно неймовірні речі, до яких ми не готові - крижані дощі, замерзлі південні моря, незрозумілу поведінку птахів і риб. Що відбувається?
Найстрашніше, що й пророцтва всіх віщунів - від далекого минулого, починаючи з Івана Богослова до Ванги - немов говорять все про те ж, про наш час ... Все збігається. Невже фінал дійсно близький? Невже запущений зворотний відлік? Чи все-таки ми маємо справу з безпрецедентною масової істерією, яка раптово, за чиєюсь волею, охопила весь світ?
Ми спробуємо розібратися. У катаклізмах, непояснених явища та пророцтвах. І в календарі майя - що мали на увазі жерці стародавнього індіанського племені? Про що збиралися попередити нащадків? Чому так різко обірвали записи, розплановані на п'ять з гаком тисяч років вперед? ..
А заодно і постараємося зрозуміти: що ми все-таки ще можемо встигнути до фатальної дати, до того самого останнього дня, коли йому одного разу судилося наступити.

Випущено: ТОВ "Медіаконструктор" для ВАТ "Перший канал"
Тривалість: 00:47:17
Переклад: Не потрібно

Відео: XviD, 720x400, 25.00 fps, 1650 kbps
Аудіо: MPEG Layer 3, 44100 Hz, 128 kbit / s, stereo
Розмір: 602.19 MB
Скачати Апокаліпсис 2012 / Коли настане судний день? (2012) SATRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.