UAstream.Net » Російськомовні фільми » Мільйонер (2012) SATRip
Мільйонер (2012) SATRip


Назва : Мільйонер
Рік виходу : 2012
Тривалість : 101 хв.
Жанр : Мелодрама, Драма
Країна : Україна
Режисер : Сергій Чекалов В ролях : Андрій Кузічев, Каріна Андоленко, Юлія Галкина, Михайло Тарабукин, Людмила Курепова, Софья Пісьман, Сергій Романюк, Олексій Вертінський, Олексій Богданович, Ярослав Гуревіч.

Про фільм :
Кирило Макаров закінчив навчання в архітектурному інституті з "червоним" дипломом. Перед ним відкрилися всі дороги. Тим паче, що його наречена, красуня Вікторія - дочка спроможної і впливової людини. Але Кирило не має щонайменшого бажання поступитися принципами і скористатися протекцією свого тестя. Більш того, він розуміє, що з Вікою у нього різні погляди на життя. Він розриває заручини і в цей же день зустрічає Олену - звичайну студентку педінституту. Пройшло десять років. Кирило і Олена одружені. У них двоє дітей. Кар'єра у Кирила не склалася, їх сім'я живе фактично на одну зарплату Олени. Друг Кирила, Олег, умовляє його подати один з проектів на міський конкурс. Але Кирило упевнений, що без корисних зв'язків і знайомств на конкурсі робити нічого. Кирило тепер часто замислюється: а як би склалося його життя, якби він тоді вибрав Віку? В той момент, коли Кирило практично упевнений, що зробив помилку, розірвавши заручини з Вікою, він отримує шанс повернутися в минуле і все виправити. Прокинувшись одним прекрасним ранком, Кирило виявляє себе в шикарному особняку. Тепер він власник крупної архітектурної фірми, впливова і багата людина, і муж красуні Вікторії. Кирило щасливий, нарешті, його мрії виконалися. Його життя безтурботне і прекрасне. Чи захоче тепер Кирило повернутися в своє колишнє життя? Чи так просто буде це зробити?

Випущено : Україна, Стар-медіа
Тривалість : 101 мін
Озвучування : Оригінал

Якість : Satrip
Тип файлу : avi
Переклад : Оригінал
Розширення : 640x352
Розмір файлу : 746.76 MB



Скачати Мільйонер (2012) SATRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.