UAstream.Net » DVDRip / HDRip / BDRip » Міцний сон / Mientras duermes(DVDRip/2011)
Міцний сон / Mientras duermes(DVDRip/2011)


Назва : Міцний сон
Оригінальна назва : Mientras duermes
Жанр : Жахи, Трилер.
Країна : Іспанія.
Режисер : Жауме Балагуеро.
Продюсери : Хуліо Фернандез, Тереза Гефалл, Альберто Маріні, Еліза Салінас .
У ролях : Луїш Тосар, Марта Етура, Альберто Сан Хуан, Петра Мартінез, Пеп Тосар, Карлос Ласарте, Tony Corvillo, Оріол Хеніс, Ампаро Фернандез.

Про фільм: Головний герой — Сезар, що працює швейцаром у великому житловому будинку, в Барселоні. Здається, що він маленька непомітна людина, яка лише відкриває і закриває двері, але насправді він той, хто помічає і знає про жителів багатоквартирного будинку абсолютно все. Він глибоко нещасливий і шукає хоч яку-небудь причину для подальшого свого існування.День за днем він виконує свою роботу і, поки на нього ніхто з жителів будинку не обертає особливої уваги, сам він невпинно спостерігає за ними. Він знає кожну дрібницю в їх життях, все про них, а особливо про одну з них. Везуча молода жінка Клара Кинг завжди дивиться на навколишній світ позитивно. Її легке відношення до життя викликає в Сезара мурашки по шкірі. Він не буде щасливий доки не зітре посмішку з лиця у неї і у всіх інших, тому що Сезар харчується болем інших людей. Він весь сяє в променях невдачі і нещастя інших і більше всього на світі любить сіяти зерна відчаю і спостерігати за тим, в що ті зростають. Клара здається йому ідеальною мішенню і він піде на все, щоб перетворити її життя на страждання. Проте Сезар стає дуже зухвалим і його підступні плани можуть бути розкриті. На щастя для нього, у лиходія є ще один козир в рукаві...

Выпущено : Іспанія
Тривалість : 01:36:37
Переклад : Одноголосий

Якість : DVDRip
Тип файлу : avi
Розширення екрану : 720x304
Розмір файлу : 1.46 GB
Відео : DIVX, 25 fps ~ 1563 kbps avg
Тривалість : 96 хв

Аудіо :
Mp3, 2 ch, 48 khz ~ 128 kbps avg



Завантажити | Скачать | Download Крепкий сон / Mientras duermes(DVDRip/2011) :
Скачать з letitbit.net

Скачать з vip-file.com

Скачать з sms4file.com

Скачать з shareflare.net

Скачати Міцний сон / Mientras duermes(DVDRip/2011) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.