UAstream.Net » Програми » Hide Ip Easy 5.1.4.8 +Rus
Hide Ip Easy 5.1.4.8 +Rus

Назва: Hide IP Easy 5.1.4.8
Версія програми: 5.1.4.8
Рік випуску: 2012
Мова: Російський
ОС: Windows 2000/XP/Vista/Win 7
Лікування: Присутній
Розмір: 8,27 МВ

Про програму:
Hide IP Easy - проста програма для забезпечення інтернет-безпеки, шляхом заміни вашого реального IP адреси на інший і тим самим запобігання моніторингу вашої діяльності всього з одним натисненням кнопки. З Easy Hide IP ви зможете зняти заборону на форумах, блогах і подібних ресурсах.


Чому Hide IP?
Кожен, хто підключений до Інтернету має унікальну адресу IP. Ця адреса може бути легко і безпосередньо використаний для визначення Вашої домашньої адреси та іншої особистої інформації. Hide IP може вам приховати IP-адресу.

Як використовувати Hide My IP
Використання Hide IP Easy, ви можете просто натисніть кнопку Hide IP, а потім ви можете отримати фальшивий IP з списки проксі які ми надаємо, тим самим ви можете приховати свою особистість в Інтернеті і перешкодити хакерам і цікавих очей знати ваше справжнє місце розташування або особистість.

Основні характеристики
Анонімний веб-серфінг
Ви призначені підроблених адрес IP і захист від хакерів, які будуть вводити в оману ваших підроблені IP замість вашого реального.

Захисту особистих даних
Surf анонімно, щоб запобігти веб-сайтів, крадіжки особистих даних або навіть уряди від збитку комп'ютера, відстежувати діяльність в Інтернеті, відстеження ваше точне місце розташування або перехоплювати особисті фінансової інформації.

Виберіть ваше фізичне місце розташування IP
Ви самі вирішуєте, підроблені IP якої країни використовувати, вибравши країну з вікна Вибір IP Країна.

Відправляти анонімні повідомлення поштою
Приховати ваш реальний IP в заголовках повідомлень електронної пошти. Бережіться при відправці електронних листів від Yahoo!, Hotmail, GMail.

Зняти заборону себе від форумів і Обмежені вузли
Використання Hide IP легко змінити свій IP-адресу і доступ до форумів і обмежені сайти, які коли-небудь заборонив Вам.
Скачати Hide Ip Easy 5.1.4.8 +Rus скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.