UAstream.Net » Новинки технологій » iPad 3 вийде в березні 2012 року

http://s018.radikal.ru/i527/1201/7b/d88e1dc4d6ca.jpg

Планшети iPad третього покоління надійдуть у роздрібний продаж у березні 2012 року, передає з посиланням на анонімні джерела, близьке до Apple, агентство Bloomberg.

iPad 3, за даними журналістів, вже запущений у виробництво. Компоненти для пристрої випускають азіатські компанії - партнери Apple. Збиранням планшетів за традицією займається тайванська Foxconn Technology Group. На повну потужність виробництво iPad 3 буде розгорнуто в лютому.

Bloomberg розкриває деякі характеристики пристрою. Від попередніх моделей новий iPad буде відрізнятись більш високою роздыльною здатістю екрану, чотирьохядерним процесором і підтримкою мереж четвертого покоління (LTE).

Очікується, що iPad 3 стане першим мобільним пристроєм Apple, що вийде після смерті співзасновника компанії Стіва Джобса. Джобс помер на 57-му році життя 5 жовтня 2011 року, на наступний день після презентації смартфона iPhone 4S. На заході він не був присутній.

Перше покоління планшетів iPad Apple представила в січні 2010, а друге - у березні 2011 року. У загальній складності було продано понад 40 мільйонів пристроїв, що принесло компанії 23,5 мільярда доларів.

 

Джерело: lenta.ru

Скачати iPad 3 вийде в березні 2012 року скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.