UAstream.Net » Новинки технологій » Прозорі 3D-відеоокуляри Epson Moverio BT-100

3D-видеоочки с прозрачными экранами Epson Moverio BT-100

Конкуренція  у сфері високоякісних  3D-відеоокулярів,  або персональних систем  відеоперегляду у форматі  3D, як їх прийнято сьогодні називати, наростає. Черговою розробкою  японських фахівців стали окуляри Epson Moverio BT-100. Новий  продукт компанії Epson володіє оригінальною особливістю - його  дисплеї прозорі. І, крім перегляду відео, користувач має  можливість контролювати  навколишнє оточення, не знімаючи окулярів. Що іноді може бути не просто зручно, а критично.

 

Працює під  управлінням мобільної ОС  Google Android, а саме його версії 2.2 Froyo, індивідуальний 3D-кінотеатр Moverio BT-100 наділений дисплеями з більш слабкою роздільною здатністю - 960 × 540  пікселів, ніж надійшла нещодавно в продаж модель Sony HMZ-T1 (1280х720  пікселів).

 

Индивидуальный 3D-кинотеатр Moverio BT-100 от Epson с прозрачными экранами

Діагональ  прозорих дисплеїв в 3D відеоокулярів становить 0,52 дюйма. При цьому виробник обіцяє ефект перегляду 80-дюймового  екрана з 5-метрової відстані, будь то 2D або 3D зображення та відео. Разом з тим глядач може бачити все, що відбувається  навколо, в реальному світі.


Комплект видеопросмотра Epson Moverio BT-100 состоит из двух частей: очков и контроллера

Як і  Personal 3D Viewer від  Sony - HMZ-T1, комплект відеоперегляду Epson Moverio BT-100 складається з двох частин. Це власне окуляри і окремий блок управління. Відеоокуляри володіють розміром 205 × 178 × 47 мм  і вагою в 240 гр, контролер - 67 × 107 × 19 мм і вагою  160г. Система  підтримує відтворення відео  у форматах MPEG-4/MPEG-4 AVC/H.264, включаючи 3D-версії «side-by-side». Зручні  функції забезпечує і вбудований модуль Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n - а саме виведення на  екрани інтернет-браузера та прямий  доступ до сервісів YouTube.
Можливість купити першу в світі індивідуальну систему відеоперегляду з прозорими окулярами спочатку буде доступна лише японським користувачам - в країні Висхідного Сонця в магазини Epson Moverio BT-100 надійшла вже 25 листопада. Перша партія складається з 10 тисяч комплектів. Орієнтовна ціна кожного становить 770 доларів США.

 

Джерело: gadgetbox.org.ua

Скачати Прозорі 3D-відеоокуляри Epson Moverio BT-100 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.