UAstream.Net » Новинки технологій » Samsung представляє гнучкі, прозорі AMOLED-дисплеї наступного покоління.

Новые гибкие AMOLED-дисплеи от Samsung

На виставці CES 2011, в Лас-Вегасі, компанія Samsung готує презентацію двох нових гнучких зразків, прозорих AMOLED-дисплеїв, розроблених в підрозділі компанії Samsung Mobile Display (SMD). Перший дослідний зразок має діагональ 4.5 дюйма і роздільну здатність 800x480 (WVGA) пікселів, він призначений для використання в різних мобільних пристроях і телефонах. Другий зразок має істотно більші розміри, дозвіл і призначений для використання в комп'ютерних моніторах і телевізорах.


Гнучкі AMOLED-дисплеї мають товщину близько двох міліметрів і можуть скочуватися в трубку, діаметром близько одного сантиметра. Це стало можливим завдяки використанню нової пластикової підстави, яке, до того ж, витримує нагрівання до 450-500 градусів під час виробничого процесу. Але найцікавішим з досвідчених зразків є великий, 19-дюймовий зразок, названий qFHD (quad Full High Definition). Його нестандартне розширення складає 3840x2160 пікселів, при співвідношенні сторін 16:9, це в чотири рази більше, ніж розширення стандарту 1080p.

Нові AMOLED-дисплеї мають коефіцієнт прозорості, рівний тридцяти відсотків, це на десять відсотків більше, ніж у ранніх зразків подібних дисплеїв. Це дозволить реалізувати безліч додаткових функцій, таких як, серфінг в Інтернеті під час перегляду телепередач або установка дисплеїв безпосередньо на вікнах і на інших скляних предметах, включаючи і автомобільне скло.

Крім 10-дюймового зразка, Samsung продемонструє ще один зразок qFHD AMOLED-дисплея, з діагоналлю 14 дюймів, призначений для ноутбуків і планшетних комп'ютерів.

 

 

Джерело: dailytechinfo.org

Скачати Samsung представляє гнучкі, прозорі AMOLED-дисплеї наступного покоління. скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.