UAstream.Net » Книги » Тетяна Грачова - Коли влада не від Бога (Аудіокнига)
Тетяна Грачова - Коли влада не від Бога (Аудіокнига)

Тетяна Василівна Грачова - політолог, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри Військової Академії Генерального штабу Збройних Сил РФ. Протягом ряду років була провідним науковим співробітником Центру військово-стратегічних досліджень Генштабу ЗС РФ. Закінчила вищі курси Військової Академії Генштабу за спеціальністю "Національна безпека". Автор численних статей і книг з національної безпеки Росії.

Кажучи "світова закуліса", ми маємо на увазі "таємниця беззаконня", кажучи "таємниця беззаконня", розуміємо, що реальні справи цієї мережі - приховані за багатьма печатками. Досі, наприклад, ніхто не знає імен справжніх власників приватної компанії "Федеральна резервна система", вже без малого сто років друкуючої без контролю і обмеження "американські долари, віддаючи їх у кредит уряду США, продаючи їх з шаленою рентабельністю по всьому світу і по всьому світу на корню які скуповують політиків, міністрів, президентів... Деякі імена, тим не менш, стають відомі. Ротшильди, Моргани, Рокфеллери - ці та подібні їм прізвища-примари і спільноти, їм підвладні, стали вже зловісними "водяними знаками" на сторінках світової історії, поява яких неминуче несе людству незліченні страждання і скорботи.
Що, однак, рухає такими "людьми", які поставили перед собою мету "скоротити" населення Землі на один, два, три мільярди чоловік? Питання, можливо, з області психіатрії, та все ж...
Коли влада не від Бога походить, тобто не має Божественного походження, тобто не є Самодержавної Монархією, ми маємо те, що і відбувається зараз в Росії.
У своїй новій книзі "Коли влада не від Бога" Тетяна Грачова закликає молодь вирватися з зомбирующего інформаційного простору, закликає змінити свої життєві установки з споживання і насолоди на жертовне служіння Богу, Батьківщині і народу.
Ця кнгига - полум'яний заклик повернутися до віри своїх батьків, повернутися до Бога і стати Божими..

Найманці під влади - по плодах їх пізнаєте їх
Як знищують традиційну державність
Чим загрожують Росії військові реформи
Нове рабство через вакцинацію з чіпами
Найманці в Церкві: Ватикан проти Святої Русі
Чому вони бояться Івана Грозного

Інформація про книгу:
Назва: Коли влада не від Бога
Автор: Тетяна Грачова
Видавництво: Благословення
Виконавець: Микола Бульчук
Рік випуску: 2010
Тривалість: 08:40:43
Формат: MP3
Аудіо: 160 Кбит/с, 44.1 кГц
Розмір: 623.82 Мб
Мова: російська
Якість: гарне

Скачати Тетяна Грачова - Коли влада не від Бога (Аудіокнига)
Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Скачати Тетяна Грачова - Коли влада не від Бога (Аудіокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.