UAstream.Net » Android » Ігри » Rakoo's Adventure (2014) Android
Rakoo's Adventure (2014) Android


Більше 45 рівнів, включаючи 16 завдань в Зачарованому лісі на Хелловін. Оригінальна пригодницька гра з безліччю жартів, виконана в "мультяшному" стилі. Доля симпатичного героя залежить лише від рухів вашого пальця
Безліч ворогів, кожен з яких веде себе по-своєму, і видовищні битви з босами. Смішні посилення від супершвидкісного "Гострого соусу", до "Нищівного скакуна", на якому ви зможете прокотитися з вітерцем!

Йдучи за покликом романтикою, милий, але не надто розумний Ракуу покидає свій затишний дім і відправляється на пошуки своєї половинки. Дурна посмішка, зірвану квітку - і вперед!
Пригоди Ракуу у фантастичному світі перетворяться на справжню гонку на виживання - адже в цьому дикому і прекрасному краю підстерігає безліч небезпек. Допоможіть звірку вціліти і покажіть йому всі чудеса світу, керуючи їм за допомогою пальця! Чи зможе Ракуу знайти свою супутницю життя? Його доля у ваших руках.

Рік випуску: 2014р.
Жанр: Аркади та стрілялки
Розробник: NAMCO BANDAI Games Europe
Мова інтерфейсу: Російська
Таблетка: не потрібно
Розмір: 12 MB
Платформа: Android 2.3 або вище

Скачати Rakoo's Adventure (2014) Android скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.