UAstream.Net » Android » Ігри » Block Story v.8.0.4
Block Story v.8.0.4

Block Story - Створіть свій власний світ, світ який буде ідеальним для Вас, світ який ти придумаєш і побудуєш сам. Крок за кроком, камінь за каменем будувати собі житло, роздобудь зброю, бийся і перемагай. Охотьтесь на істот (яких в грі аж 85 видів) на березі або під водою, вибирайте свій шлях розвитку і ваш світ буде унікальним.

Block Story - Create your own world, a world that will be perfect for you, the world that you can imagine and build itself. Step by step, камінь за каменем, побудувати his dwelling, razdobud weapons to fight and win. Hunt the creatures (which in the game already 85 species) on the beach or under water, choose its own development path and your world will be unique.

Жанр: квести
Версія: v8.0.4
Платформа: Android
Тип установника: Apk
Розмір екрану: Будь
Російська мова: так
Розмір: 47,9 Mb
Особливості: немає
Кеш: не потрібно

Block Story v.8.0.4 Block Story v.8.0.4 Block Story v.8.0.4

Завантажити Block Story v.8.0.4
Скачати Block Story v.8.0.4 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.