UAstream.Net » Книги » Ubuntu Linux 7.04 Керівництво користувача
Ubuntu Linux 7.04 Керівництво користувача

Видання орієнтоване на початківця користувача операційної системи Linux і допоможе читачеві освоїти Ubuntu Linux самостійно. У книзі розглядається останній на момент написання цих рядків дистрибутив Ubuntu - 7.04 Feisty Fawn.

Основна особливість дистрибутива Ubuntu - максимально дружній користувачеві інтерфейс системи. Автор детально розглядає всі питання, що виникають при повсякденному використанні Linux: налаштування операційної системи, роботу з популярними офісними і мультимедіа-додатками, налаштування мережі та доступу до інтернету, використання периферійних пристроїв, роботу з файловою системою, установку і видалення програм.

Автор: Колісниченко Д.В.
Видавництво: Пітер
Рік видання: 2008
Сторінок: 192
Мова: російська
Формат: DJVU
Розмір: 13 Мб

Завантажити/Download Ubuntu Linux 7.04 Посібник користувача :

Скачати Ubuntu Linux 7.04 Керівництво користувача скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.