UAstream.Net » Android » Програми » WeatherPro v.3.0.1 (2013/Android)
WeatherPro v.3.0.1 (2013/Android)

WeatherPro - відмінна програма, яка надасть максимально точні прогнози погоди для більш ніж 2 млн. населених пунктів. Є погодний анімований радар, супутникові знімки, погодинний прогноз і прогноз на тиждень. Вимірювання теператури за Цельсієм або Фаренгейтом, швидкість і напрям вітру, графічний прогноз погоди, пошук міст по GPS (а так само автоматичне місцезнаходження згідно з даними мережі), вибрані місця (можна видалити і додати свої) і мн. інше.

Основна перевага цієї програми перед іншими в прогнозі, який дається на наступний тиждень і виглядає на екрані досить просто і інформативно. Точність прогнозу досить висока, оскільки при обробці використовуються дані з різних метеорологічних станцій світу. Тут також є цікаві дані щодо годин світанку або заходу, а також можна подивитися атмосферний тиск і інші погодні дані, які є додатковими. Цікавляться географією за допомогою цього додатка зможуть побачити знімки, зроблені з супутника в режимі онлайн.

Досвідчені в метеорології люди зможуть на власні очі побачити рух циклонів, антициклонів та інші цікаві речі. Налаштування програми дозволяють виставляти всілякі параметри відображення погодних умов: адже хтось звик до температури, зазначеної у Фаренгейтах, а хто-то в Цельсіях. Ця програма зроблена так, що буде затребувана в будь-якій точці земної кулі. Звичайна людина при її використанні не тільки не буде відчувати дискомфорт, але і зацікавиться факторами, які впливають на всіх нас.

Зміни:
- У WeatherPro для Android 3.0 новий дизайн з новими символами погоди!
- Ми додали нову інформацію про прогнозі включаючи динамічний короткий прогноз погоди для швидкого огляду, а якщо у Вашому приладі є сенсор погоди, то WeatherPro покаже дані погоди на погодному дисплеї і повідомить Вам гіпер-локальну погоду де б Ви не були.
- У цій версії ми також ввели картинки з радара для Австралії і усунули маленькі помилки.

Інформація про програму:
Рік виходу: 2013
ОС: Android 2.1 +
Root: не потрібен
Мова інтерфейсу: російська
Ліки: вилікувано
Розмір файлу: 7,5 Мб

Скачати WeatherPro v.3.0.1 (2013/Android)
Скачати WeatherPro v.3.0.1 (2013/Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.