UAstream.Net » Android » Програми » Mobile balance v.2.87.04 (2013/Android)
Mobile balance v.2.87.04 (2013/Android)

OnLine контроль коштів на Ваших стільникових телефонах.Программа відстежує в режимі On-Line баланс стільникових телефонів використовуючи доступну інформацію з інтернету. Працює майже з усіма стільниковими операторами Росії (і не тільки)! Повний список операторів можна переглянути на цій сторінці.

Через заданий у налаштуваннях проміжок часу або за розкладом програма автоматично запитує інформацію про стан особового рахунку через інтернет і відображає баланс або залишок передплачених хвилин одного телефону в треї (поряд з годинником).

При клацанні мишкою по іконці програми відкривається інформаційне вікно, де показаний баланс та додаткова інформація (до 20 параметрів) для всіх телефонів.

Інформація про файл
MBSetup.exe - базовий дистрибутив.

Спеціальні версії програми:
MobileBalance.exe - Всі оператори
MegafonBalance.exe - Мегафон: Москва
iFonBalance.exe - Мегафон: Північно-Захід
SonetBalance.exe - Сонет: Москва
SkyBalance.exe - Скайлінк: Москва
SpbSkyBalance.exe - Скайлінк: С.Петербург

Доступні плагіни:
Програма підтримує кілька типів плагінів (модулів розширення):
» Оператори - дозволяють додавати нових операторів, і не тільки мобільного зв'язку.
» Інформаційне вікно - нові функції при клацанні правою кнопкою мишки по інформаційному вікна.
» Після запиту - виконують якісь дії після запиту інформації.

Плагіни типу "Оператор"
Ці плагіни призначені для підключення нових операторів. Це можуть бути будь-які Інтернет-Системи, які дозволяють через Інтернет переглянути баланс та іншу інформацію (наприклад, Інтернет-провайдери).

Що позначає тип плагіна:
DLL - плагіни старого зразка. У вигляді DLL-бібліотек. Редагувати і подивитися як працює - неможливо.

jsmb - плагіни з відкритим вихідним кодом на основі мови javascript. Можна переглянути/редагувати в звичайному текстовому редакторі або скористатися спеціальним редактором, вбудованим в MobileBalance.
Він знаходиться "Настройка програми"-->"Плагіни"-->"Оператори"-->"Кнопка "Створити/редагувати плагін

Інструкція по використанню
Для того, щоб скористатися цим видом плагінів їх треба завантажити до себе на жорсткий диск, і додати в налаштуваннях MobileBalance на закладці "Плагіни: Оператори". Після того, як вони будуть додані, на закладці "Телефони" при виборі оператора додадуться нові пункти. Плагіни типу "Інформаційне вікно"
Дозволяють додавати додаткові можливості при натисканні правою кнопкою мишки по інформаційному вікна. Цьому типу плагінів передається інформація про якомусь одному телефоні.

Інструкція по використанню
Для того, щоб скористатися цими плагінами їх треба завантажити до себе на жорсткий диск, і додати в налаштуваннях MobileBalance на закладці "Плагіни: Інформаційно вікно". Після того, як вони будуть додані з'являться нові пункти в меню при клацанні правою кнопкою мики з інформаційного вікна. Плагіни типу "Після запиту"
Ці плагіни є звичайними програмами, які запускаються після запиту балансу або за розкладом. Перед запуском кожного плагіна на жорсткому диску формується текстовий файл, що містить поточну інформацію про баланс та інші параметри всіх досліджуваних телефонів. Плагіну передається як параметр повний шлях до файлу.

Системні вимоги:
Windows 7, Vista, XP

Інформація про програму:
Версія програми: 2.87.04 (08.07.2013)
Мова інтерфейсу: російська
Розмір: 7.51 Mb
Лікування: Не потрібно. До 5-ти телефонів - безкоштовно.

Завантажити Mobile balance v.2.87.04 (2013/Android)
Скачати Mobile balance v.2.87.04 (2013/Android) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.