UAstream.Net » Ігри » Star Wars: The Force Unleashed. Ultimate Sith Edition v.1.2 (2013/RePack від VITOS)
Star Wars: The Force Unleashed. Ultimate Sith Edition v.1.2 (2013/RePack від VITOS)

За десятиліття «Зоряні війни» з простого фільму перетворилися на культову космічну сагу з легендарними героями. «Зоряні війни» - це цілий світ, повний дивних загадок і таємниць. Star Wars: The Force Unleashed прочиняє завісу секретності і дає відповіді на безліч хвилюючих питань. Революційна для серії гра служить сполучною ланкою між двома трилогиями Джорджа Лукаса, сполучаючи третій і четвертий епізоди. Метр особисто працював над сюжетом, тому будьте готові до інтриг, дивних відкриттів і шокуючих розв'язок. Абсолютним втіленням зла у всесвіті «Зоряних воєн» завжди був Дарт Вейдер, але тепер на сцену виходить нова персона. Таємний учень темного лорда ще молодий, але по силі навряд чи поступається самим досвідченим воїнам. Імперія доручає своєму нащадкові відповідальне завдання - знищити всіх джедаїв в галактиці і зруйнувати їх знамениту Академію. Перетвориться юний послідовник Дарта в таке ж чудовисько, як його наставник, або змінить свій шлях? Завдяки новітнім технологіям, унікальним рішенням і захоплюючому сюжету від Джорджа Лукаса, ви не раз відчуєте себе учасником видовищного фільму!

Особливості гри:
* Таємне стає явним. Сюжет Ultimate Sith Edition пов'язує дві трилогії, проливаючи світло на події, що відбулися між третім і четвертим епізодами «Зоряних війн».
* Імперія зла. Таємний учень Дарта Вейдера може змінити хід історії: йому наказано спалити дотла легендарну Академію джедаїв, однак ніхто не в силах передбачити, чим обернеться ця місія.
* Каскадерські трюки. Такого не побачиш ні в одному фільмі: головний герой переміщує предмети по повітрю, вражає противників блискавкою, вистачає їх і кидає об стіни, відображає лазерні імпульси світловим мечем і використовує ще більш потужні і видовищні прийоми.
* Дійові особи. На сцені з'являються нові герої: незнайомі джедаї і лиходії гармонійно доповнюють знайому фантастичну картину з улюбленими персонажами.
* Нові епізоди. Три додаткових рівня, дія яких розгортається на планеті Татуїн і Хот, а також у храмі джедаїв.
* Ефект присутності. Завдяки сучасним графічним технологій навколишній світ виглядає лякаюче правдоподібно. Будь-який предмет підкоряється всім законам фізики: дерево горить, вода заливає доступний простір, рослини ламаються від ударів.

Особливості ріпаку:
За основу взято російська ліцензія (СофтКлаб)
Гра пропатчена до v.1.2
Нічого не вирізане / перекодировано
Відео в HD якості (1080p)
Час установки - 30 хвилин
Установка доп..
Автор ріпаку Vitos

Ultimate Sith Edition:
Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition. Входять три місії для «одинаки» - Jedi Temple, що розгортається на Корусанте, куди учень Дарта Вейдера прибуває, щоб дізнатися правду про свого батька. Другий DLC буде більш масштабним - він бере початок якраз там, де починається четвертий епізод Star Wars. Але з невеликими поправками - місце Дарта Вейдера займає його учень, якого він вирощував протягом The Force Unleashed. Імператор посилає «нового» Лорда Сітха на Татуїн з однією метою - вбити Обі-Вана Кенобі, який ховається там ще з часів третього епізоду. Джабба Хатт і легендарний мисливець за головами Боба Фетті там теж зустрінуться. Нарешті, останній і ексклюзивний для видання Ultimate Sith Edition рівень буде відбуватися на планет Хот, де ми в постаті все того ж учня Лорда Вейдера зіткнемося з Люком Скайуокером і роздавимо сили опору раз і назавжди..

Важливо: перед установкою відключаємо Антивірус і Файрвол

Інформація про гру
Назва: Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition
Жанр: Action / 3D / 3rd Person
Мова інтерфейсу: Rus
Мова озвучення: Rus (У відеороликах)
Ліки: Вшита (RELOADED.v 1.2.1.29028)
Розмір: 9,96 Gb

Системні вимоги:
Операційна система: XP, Vista, 7
Процесор: Core 2 Duo - 2,4 ГГц або Athlon X2 5200+ / Core 2 Duo - 2,8 ГГц або Athlon X2 Dual-Core 6000+
Оперативної пам'яті: 2048 Мб
Вільного місця на жорсткому диску: 27183 Мб
Відеокарта: Radeon HD 2600 або GeForce 8600, (256 Мб), (Shader Model 3.0) \ GeForce 9800 GT, (512 Мб)

Star Wars: The Force Unleashed. Ultimate Sith Edition v.1.2 (2013/RePack від VITOS) Star Wars: The Force Unleashed. Ultimate Sith Edition v.1.2 (2013/RePack від VITOS) Star Wars: The Force Unleashed. Ultimate Sith Edition v.1.2 (2013/RePack від VITOS) Star Wars: The Force Unleashed. Ultimate Sith Edition v.1.2 (2013/RePack від VITOS) Star Wars: The Force Unleashed. Ultimate Sith Edition v.1.2 (2013/RePack від VITOS)

Завантажити безкоштовно Star Wars: The Force Unleashed. Ultimate Sith Edition v.1.2 (2013/RePack від VITOS)
Скачати Star Wars: The Force Unleashed. Ultimate Sith Edition v.1.2 (2013/RePack від VITOS) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.