UAstream.Net » Ігри » The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition (2013/RUS/ENG/Multi8-PROPHET)
The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition (2013/RUS/ENG/Multi8-PROPHET)

Інформація про Гру
Рік випуску: 2013
Жанр: RPG / 3D / 1st Person / 3rd Person
Мова інтерфейсу: Російська, EN/FR/DE/IT/ES/PL/CZ
Мова озвучення: Російська, EN/FR/DE/IT/ES/PL/CZ
Розробник: Bethesda Game Studios
Видавець: Bethesda Softworks
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Присутній (PROPHET)
Формат файлу: .rar
Розмір файлу: 23.93 GB (+5% для відновлення)
Платформа: PC

Про Гру: Зустрічайте повне видання Skyrim, ігри, удостоєною понад 200 нагород "Гра року" - The Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Edition, включає в себе оригінальну гру, офіційні доповнення - Dawnguard, Hearthfire і Dragonborn - і додаткові можливості, такі як бойова камера, кінний бій, легендарний рівень складності для найбільш досвідчених гравців і легендарні навички, завдяки яким ви можете довести до досконалості всі здібності і необмежено підвищувати рівень свого персонажа.

Особливості гри:
- Новий світ, нове життя - Стати тим, ким захочете, і робіть що завгодно, до чого лежить ваша душа: свобода вибору, захоплюючий сюжет і захоплюючі пригоди в світі The Elder Scrolls, в поєднанні з новою зброєю, бронею, заклинаннями та Криками з усіх трьох офіційних доповнень не залишать вас байдужими.
- Dawnguard - Повелитель вампірів, лорд Харкон, задумав немислиме - погасити сонце, підпорядкувавши собі силу, приховану в Древніх Сувоях. Чи спробуєте зупинити його, об'єднавши зусилля з древнім орденом Вартою Світанку? Чи захочете самі стати лордом-вампіром?
- Hearthfire - Купіть земельну ділянку і побудувати будинок - почніть з простою хатини і перетворите її в величезний особняк з збройової, алхімічної лабораторії і багатьом іншим. Нові інструменти - креслярський стіл і верстак - допоможуть виготовляти меблі з каменю, глини та дерева. Ви можете навіть усиновити дитину, і порожнє житло перетвориться в справжній затишний будинок.
- Dragonborn - Покиньте берега Морровінда і вирушайте на острів Солстейм. Мандруючи по пустках і льодовикових долинах, ви знайдете нові Крики, за допомогою яких ви зможете підкоряти собі волю супротивника і навіть приборкувати драконів. Ваша доля і доля всього Солстейма повисне на волосині, коли ви зійдетеся в сутичці з небезпечним з противників - першим Драконорожденным.

Legendary Edition включає:
- The Elder Scroll V: Skyrim. Створіть унікального персонажа і робіть в чарівному світі все, що заманеться. Skyrim увібрала всі кращі риси серії The Elder Scrolls: свободу вибору, можливість самому написати історію Тамріеля і пережити незабутнє пригода.
- The Elder Scroll V: Skyrim - Dawnguard. Вам, Драконорожденному, належить зустрітися з лордом-вампіром Харконом, який задумав знищити сонце з допомогою сили Древніх сувоїв. Чи приєднаєтеся ви до стародавнього ордена Варти Світанку або вирішите самі стати владикою вампірів? Яку б сторону ви не прийняли, вас чекає безліч пригод.
- The Elder Scroll V: Skyrim - Hearthfire. Станьте землевласником і побудуйте будинок своєї мрії - однокімнатну хатинку або величезне маєток зі своєї збруї, алхімічної лабораторії та іншими необхідними будівлями. Використовуйте нові інструменти, щоб створювати з каменів, глини і колод меблі і прикраси. А з можливістю усиновлення ви зможете перетворити своє житло на справжній будинок.
- The Elder Scroll V: Skyrim - Dragonborn. Залиште позаду суворий Скайрим. На безкрайніх просторах Солстейма вам належить зустріти темних ельфів і познайомитися з племенем скаалов. Але найголовніше, ви зустрінетеся віч-на-віч з небувалим супротивником - першим Драконорожденным...

Системні вимоги:
- Операційна система: Windows XP SP3 / Vista SP2 / 7 SP1 / 8
- Процесор: Core 2 Duo - 2,0 ГГц / Quad Соге
- Оперативна пам'ять: 2Gb
- Відеокарта: GeForce GTX260 або Radeon 4890, (1024 Мб)
- Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX® 9.0с
- Вільне місце на жорсткому диску: 36 Gb

Установка:
1. Встановити гру
2. Скопіювати вміст папки PROPHET(для кожної мови своя папка) куди встановили гру
3. Грати!



Завантажити гру: The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition (2013/RUS/ENG/Multi8-PROPHET)
Скачати The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition (2013/RUS/ENG/Multi8-PROPHET) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.