UAstream.Net » Книги » Вивчай Haskell в ім'я добра!
Вивчай Haskell в ім'я добра!

На погляд автора, суть програмування полягає у вирішенні проблем. Програміст завжди думає про проблему і можливі рішення - небудь пише код для вираження цих рішень. Мова Haskell має безліч вражаючих можливостей, але головна його властивість у тому, що змінюється не тільки спосіб написання коду, але і сам спосіб роздуми про проблеми і можливі рішення. Цим Haskell дійсно відрізняється від більшості мов програмування.

З його допомогою світ можна уявити і описати нестандартним чином. І оскільки Haskell пропонує абсолютно нові способи роздуми про проблеми, вивчення цієї мови може змінити і стиль програмування на всіх інших.
Ще одна незвичайна властивість Haskell полягає в тому, що в цій мові надається особливе значення міркуванням про типи даних. Як наслідок, ви ставите більше уваги і менше коду у ваші програми.
Незалежно від того, в якому напрямку ви маєте намір рухатися, подорожуючи в світі програмування, невеликий захід у країну Haskell себе виправдає. А якщо ви вирішите там залишитися, то напевно знайдете чим зайнятися і чому повчитися!
Ця книга допоможе багатьом читачам знайти свій шлях до Haskell.

Автор: Липовача Міран
Видавництво: ДМК Прес
Рік видання: 2012
Сторінок: 490, іл.
Мова: російська
Формат: DJVU
Розмір: 34,68 Mb

Завантажити/Download Вивчай Haskell в ім'я добра! :

Скачати Вивчай Haskell в ім'я добра! скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.