UAstream.Net » Програми » TheAeroClock 3.44
TheAeroClock 3.44

Комфортні аналоговий годинник для Вашого комп'ютера. Вони можуть мати будь-який розмір та прозорість, розміщені на робочому столі. Використовуючи різноманітні текстури, можна надати їм різний зовнішній вигляд.

Навіть новачки просто зможуть застосовувати всі функції програми. Програма абсолютно не змінює реєстру системи, абсолютно не потребує встановлення, портабельная, абсолютно всі налаштування зберігає в INI файлі в каталозі виконуваного файлу. Годинники можуть бути на якому завгодно місці екрану, зможете легко пересувати ті, вживаючи миша. Обравши для них остаточну позицію, Ви зможете блокувати їх подальші пересування. Клацніть по значку програми в системному треї, і розкриється віконце опцій, в якому можете з легкістю поміняти рівень прозорості, структуру і розмір годин, встановити їх розміщення над усіма вікнами, вказати мову інтерфейсу, налаштувати їх запуск при старті ОС. Додаток практично зовсім не використовує системних ресурсів, працює без помилок, включає в себе зручний та інтуїтивно зрозумілий користувальницький інтерфейс.


Інформація про програму:
Назва: TheAeroClock 3.44
Рік випуску: 2013
Платформа: Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Багатомовний+Російська
Ліцензія: Freeware
Офіційний сайт: softwareok.com
Розмір: 3,07 Мб


Скачати TheAeroClock 3.44 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.