UAstream.Net » Книги » Шкільний футбол
Шкільний футбол

Назва: Шкільний футбол
Видавник:Федерація футболу України
Формат: Мультимедійний електронний посібник
Розмір: 158 мб

Мультимедійний електронний посібник "Шкільний футбол", затверджений Міністерством освіти і науки України та виготовлений на замовлення Федерації футболу України, є на сьогодні єдиною унікальною комп'ютерною програмою на основі варіативного модулю "Футбол" нової шкільної програми з фізичної культури. Він містить максимально повний навчальний матеріал, методику навчання і виправлення помилок кожного елемента і поданий не лише у текстовій формі, але й у малюнка і на відео.
Окрім величезного масиву корисних теоретичних і методичних матеріалів, програма містить рекомендації і моделі щодо планування занять з футболу.
Цінною особливістю посібника є те, що на диску подано методичні рекомендації та відео для тренерів, вчителів і батьків щодо реалізації проекту "Відкриті розважальні футбольні школи" в Україні.

Посібник призначений для вчителів фізичної культури, тренерів дитячо-юнацьких спортивних закладів, а також може використовуватися в якості самовчителя для дітей та їх батьків.

Скачати Шкільний футбол скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.