UAstream.Net » Книги » Навчально-методичний комплект "Інфомандри. 5 клас"
Навчально-методичний комплект "Інфомандри. 5 клас"

Назва: Навчально-методичний комплект "Інфомандри. 5 клас"
Автор: Казанцева О.П.
Мова: українська
Рік: 2011
Склад комплекту: підручник+зошит+диск
Формат: pdf, pdf, iso
Розмір: 70 Mb, 30 Mb, 142 Mb

У 5 класі учні подорожуватимуть до комп’ютерного класу, допоможуть козакам вибрати комп’ютер, потраплять до міста Windows, де навчаться працювати в операційній системі. Далі подорож стане ще цікавішою — учні відвідають місто Paint, щоб навчитися малювати, та допоможуть козакам складати листа у програмі Word.

О.П.Казанцева. Інфомандри 5 клас (підручник) (70 Мб)
Особливістю цього посібника є ігрова форма подання матеріалу. Учні разом із головними героями — спритними козаками — вирушають у захоплюючу подорож до казкової країни Інформатики, де отримують можливість ознайомитися з основними поняттями однойменної дисципліни, опанувати роботу з такими популярними програмами, як Paint і Word. Видання містить велику кількість розвивальних і творчих завдань, які допоможуть п'ятикласникам краще засвоїти викладений матеріал та навчитися на практиці застосовувати набуті знання і навички. Разом із робочим зошитом, навчальною програмою, методичним посібником для вчителів та компакт-диском з навчально-методичним забезпеченням посібник складає навчально-методичний комплект «Інфомандри».
Посібник має гриф. Схвалено Науково-методичною комісією з інформатики Науково-методичної ради з питань освіти МОН України для використання у загальноосвітніх навчальних закладах (протокол № 2 від 10.06.2010 р.).



О.П.Казанцева. Інфомандри. Робочий зошит 5 клас (30 Мб)
Цей робочий зошит з інформатики допоможе учням краще опанувати теоретичний матеріал, викладений в однойменному підручнику, а вчителям — структурувати навчальний процес. Працюючи над його вмістом, авторка враховувала рівень знань, інтереси та захоплення сучасних п'ятикласників, тож їм буде цікаво працювати з виданням як на уроках, так і вдома. Для перевірки того, як учні засвоїли викладений матеріал, даються тестові завдання, завдання на картках-шаблонах тощо. Робочий зошит є складовою навчально-методичного комплекту «Інфомандри», до якого також входять підручник, навчальна програма, методичний посібник для вчителів та компакт-диск з навчально-методичним забезпеченням.
Видання має гриф. Схвалено Науково-методичною комісією з інформатики Науково-методичної ради з питань освіти МОН України для використання у загальноосвітніх навчальних закладах (протокол № 2 від 10.06.2010 р.).



О.П.Казанцева. Інфомандри 5 клас (142 Мб)
Диск містить тренажери, тести, шаблони завдань, презентації до уроків та методичний посібник для вчителя. Для більшої зручності роботи вміст диску представлено у вигляді веб-сайту, що має зручний інтерфейс. Робота з гіпертекстом оптимізує та полегшує доступ до необхідних навчально-методичних матеріалів і вже з 5-го класу привчає учнів працювати з веб-орієнтованими документами. Посібник для вчителя містить календарне планування із розрахунку 1 або 2 години на тиждень, методичні рекомендації щодо використання складових НМК «ІНФОмандри". Детально розроблені конспекти уроків, нададуть допомогу в раціональному використанні навчального матеріалу згідно відповідної кількості годин вивчення предмету. Розроблені уроки включають поєднання роботи учнів та вчителя з усіма компонентами НМК «ІНФОмандри". Робота з даним комплексом базується на використанні як традиційних, так і інтерактивних методів та прийомів для пізнавальної діяльності та активізації учнів на уроках.

Скачати Навчально-методичний комплект "Інфомандри. 5 клас" скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.