UAstream.Net » Програми » Amazing Slider Enterprise 1.9
Amazing Slider Enterprise 1.9

Amazing Slider Enterprise - проста у використанні професійна програма для створення слайд-шоу і презентацій з можливістю додавання фото та відеоматеріалів своїх і з YouTube або Vimeo, шаблонів презентацій, переходів, тексту, водяних знаків і ін Підтримує експорт в Dreamweaver, WordPress, jQuery, YouTube Video Gallery, модуль Joomla Slideshow та інші HTML-редактори.

З допомогою Amazing Slider Enterprise користувачі зможуть створювати відео-галереї високої якості. Створені проекти зможуть переглядати на всіх сучасних пристроях і веб-браузери, включаючи Firefox, Chrome, Opera, Safari, iPhone, IPAD, Android, Windows Phone, Tablet, Internet Explorer 7, 8, 9 і 10 та ін
Ви можете створювати слайд-шоу як WordPress Slider Plugin або як HTML файли, які можна легко вставити в Dreamweaver, FrontPage і інших редакторів HTML, а також легко вставити кілька слайд-шоу в одну веб-сторінку.


Рік Випуску: 2013
Системні вимоги: Windows XP/Vista/7/8
Мова інтерфейсу: ML + Руссификатор
Терапія не потрібно
Розмір: 25.5 мб.

Завантажити/Download Amazing Slider Enterprise 1.9 :

Скачати Amazing Slider Enterprise 1.9 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.