UAstream.Net » Журнали » DVD додаток до журналу "Chip" №10 (жовтень 2013/Rus)
DVD додаток до журналу "Chip" №10 (жовтень 2013/Rus)

"Chip" - щомісячний журнал про комп'ютерну техніку, комунікаціях і зв'язку, орієнтований на рядових користувачів та IT-професіоналів. У кожному номері представлені результати незалежного тестування від ста до декількох сотень апаратних засобів і програмних продуктів для різних операційних систем; огляд подій і аналіз тенденцій світових комп'ютерних ринків; інформація про комп'ютери та комплектуючих; огляди відеоігор і ігрових систем; тести та огляди сучасних аудіо, відео, фото та інтернет-технологій, а також телефонів і мобільних пристроїв.

Журнал "Chip" випускається з додатком на DVD. На диску нові версії популярних програм, свіжі драйвери, антивіруси, ігри та багато чого іншого.

Назва: DVD додаток до журналу "Chip"
Дата випуску: №10 (жовтень 2013)
Видавництво: ЗАТ «Видавничий дім «Бурда»
Формат: unpacked
Розмір файлу: 7.78 Gb

Зміст диска
DVD додаток до журналу "Chip" №10 (жовтень 2013/Rus) DVD додаток до журналу "Chip" №10 (жовтень 2013/Rus) DVD додаток до журналу "Chip" №10 (жовтень 2013/Rus)

Завантажити DVD додаток до журналу "Chip" №10 (жовтень 2013/Rus)
Скачати DVD додаток до журналу "Chip" №10 (жовтень 2013/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.