UAstream.Net » Книги » Аріна Веста. Алмазна скрижаль (Аудіокнига)
Аріна Веста. Алмазна скрижаль (Аудіокнига)


протягом XX століття спецслужби часто відправляли на Північ експедиції в пошуках слідів Гіпербореї. Експедиції шукали Алатир-камінь - алмазну скрижаль з накресленнями 147 букв слов'янської тайнопису. За переказами, цей кристал здатний перехоплювати енергію сонячного світла, випромінювання Космосу, концентрувати і посилювати думки людей, він міг стати основою біологічної цивілізації майбутнього. Волхви, таємні вчителя і відлюдники століттями берегли найдавнішу писемну традицію "Золотий ланцюг".
У відродженому північному монастирі знаходять невідому книгу пророка Авеля, написану цими давніми письменами. Знайшов її чернець загадково зникає разом з книгою. Столиця стурбована низкою загадкових вбивств. Злочини вчиняються монстром, який володіє бойовими мистецтвами давнину. Молодий сищик йде по слідах злочинця, ризикуючи життям, виявляє таємну мережу чорних магів, тісно пов'язаних зі спецслужбами.

Назва: Алмазна скрижаль
Автор: Аріна Веста
Жанр: Детектив
Видавництво: Ніде не купиш
Рік випуску: 2009
Тип: аудіокнига
Читає: Н.савіцкій
Мова: Російська
Час звучання: 14:00:00
Формат: MP3
Бітрейт аудіо: 128 кбіт/c
Розмір: 763.42 Мb

Завантажити Аріна Веста. Алмазна скрижаль (Аудіокнига)

Скачати Аріна Веста. Алмазна скрижаль (Аудіокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.