UAstream.Net » Програми » ФотоШОУ PRO 3.0 Rus Portable
ФотоШОУ PRO 3.0 Rus Portable

ФотоШОУ - програма для створення музичних слайд-шоу з красивими ефектами переходів. Дозволяє додавати фотографії без обмежень, вставляти підписи і титри, використовувати теми оформлення і т.д. Готове слайд-шоу можна зберегти у вигляді EXE, скрінсейвера або відео, у тому числі HD-якості, конвертувати в відео різних форматів, публікувати в Інтернеті (YouTube, RuTube, ВКонтакте), переглядати на мобільних пристроях.

Має зручний і легкий в освоєнні інтерфейс. Програма дає можливість зробити захоплюючий мультимедійний альбом з будь-яких фотографій.

Можливості програми:
Ефекти переходів - Десятки традиційних і оригінальних ефектів переходів додадуть вашому слайд-шоу особливу виразність. Ви можете використовувати як класичні переходи, наприклад, розчинення, так і сучасні - перегортання, згортання, зірки...

Музичне шоу! - Створюйте яскраві музичні слайд-шоу - динамічні або романтичні! Програма підтримує додавання необмеженої кількості музичних файлів MP3, WAV, WMA. За допомогою фонової мызыки ви зможете додати вашому слайд-шоу особливий настрій...

Відео слайд-шоу - Конвертуйте ваше слайд-шоу з фотографій на відео! Програма підтримує всі популярні кодеки, включаючи DivX, MPEG4, H.264, 3GP і ін ФотоШОУ включає готові налаштування для будь-яких цілей - від простого відео для телефону до full HD вищої якості...

Мобільний шоу - Створюйте ефектні слайд-шоу для мобільних пристроїв - смартфонів, комунікаторів, iPhone, iPod, PSP, плеєрів і т.п. Музичне слайд-шоу на мобільному - це відмінний спосіб показати свої фотографії. Підтримуються більшість сучасних телефонів!

Віртуальний екран - Унікальна функція ФотоШОУ - віртуальний екран. Показуйте ваше слайд-шоу на екрані віртуального телевізора або монітора, на аркуші паперу, на рекламному щиті або навіть в кінотеатрі. Здивуйте ваших друзів оригінальним слайд-шоу. Такого ще не було!

Покажіть всім! - ФотоШОУ дозволяє конвертувати відео слайд-шоу у формати, оптимальні для завантаження на відеохостинги і соціальні мережі. Тепер ви з легкістю зможете розмістити ваше слайд-шоу на YouTube, RuTube, ВКонтакте, MySpace і інших популярних сайтах!

Програма для створення слайд-шоу включає також готовий набір шаблонів слайдів, в тому числі титрів і фонових зображень. З ними ваш фото фільм стане ще цікавіше!

Нова ФотоШОУ має також цілий спектр додаткових можливостей:
Динамічні ефекти, що дозволяють “оживити” будь-які фотографії
Можливість розміщення відео слайд-шоу на сайтах у форматі FLV
Готові тематичні шаблони слайд-шоу з вбудованими ефектами
Проста обрізка музичних треків
Наочне і зручне редагування слайдів

ФотоШОУ PRO 3.0 Rus Portable


Рік: 2013
ОС: Windows XP/7/8
Мови: Російська (КaktusTV)
Ліки: Не потрібно
Розмір: 69.53 Mb

Скачати ФотоШОУ PRO 3.0 Rus Portable

Скачати ФотоШОУ PRO 3.0 Rus Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.