UAstream.Net » Програми » ФотоШОУ PRO 3.0
ФотоШОУ PRO 3.0

ФотоШОУ PRO - відкриває можливості для створення приголомшливих фільмів, фотографій і музики. Створюйте незабутні слайд-шоу на будь-які теми: розповіді про подорожі, свята, весільні фотофильмы, Love Story і т.п. Програма включає сотні комбінацій ефектів анімації, що дозволяють оживити будь-яку фотографію. Вам точно не буде нудно... Колекція елегантних переходів між слайдами перетворить ваш фільм в захоплююче видовище!

Професійно - це не значить складно! ФотоШОУ PRO має вбудований набір анімованих шаблонів колажів, заставок, титрів і спецефектів, які додадуть справжній блиск ваших слайд-шоу. Творити можна з легкістю! Втомилися від звичайних слайд-шоу з фотографій? ФотоШОУ включає масу 3D-ефектів для фотографій і титрів, які додадуть новизну і оригінальність вашого проекту. Здивуйте ваших глядачів: вони, напевно, не бачили нічого подібного!

Динамічний слайд-шоу з музикою - це самий захоплюючий спосіб демонстрації ваших фотографій. На відміну від фотоальбомів і перегляду цифрових знімків, слайд-шоу дозволяє передати настрій та атмосферу фотографій. Так приємно оживити враження про цікавий відпустці або веселому святі! ФотоШОУ PRO дає можливість створювати слайд-шоу професійної якості, якими можна не тільки дивувати друзів, але і продавати клієнтам.

Стильні ефекти переходів
Програма включає понад 100 оригінальних переходів між слайдами: класичні переходи типу "розчинення", різноманітні зміщення і повороти слайдів, дивовижні градієнтні ефекти і сучасні 3D-переходи. Велика колекція дозволяє ідеально підібрати переходи до слайд-шоу на будь-яку тему. Ви можете як самостійно встановлювати перехід до кожного слайда, так і скористатися функцій автоматичного підбору.

Безмежна анімація слайдів
ФотоШОУ PRO може створювати багатошарові анімовані слайд-шоу, тобто справжні колажі з фотографій з ефектами руху. При цьому будь-яка фотографія може переміщатися і повертатися в тривимірному просторі! Вбудований редактор анімації має найширші можливості: ви зможете налаштувати будь-які параметри руху і створити дійсно унікальне анімоване слайд-шоу. Якщо ж результати потрібні "за п'ять хвилин", просто скористайтеся одним з 50 професійних шаблонів, що поставляються разом з програмою!

Ефектне відео з фотографій
Професійна програма для створення слайд-шоу дозволяє записувати ваші проекти на відео в самих різних форматах: AVI, MP4, 3GP, MKV, DivX, HD та ін Ви можете також створювати відео високої чіткості для перегляду на комп'ютері і сучасних телевізорах. Крім того, ФотоШОУ PRO генерує відео для планшетів, мобільних телефонів та ігрових консолей (включаючи найсучасніші гаджети), записує на DVD диски і з легкістю завантажує слайд-шоу прямо на YouTube!

Професійно, але доступно!
ФотоШОУ відкриває безмежні можливості створення слайд-шоу кожному! Завдяки зручному інтерфейсу російською мовою, ви зможете всього за одну годину підготувати слайд-шоу з фотографій чудової якості. Детальний онлайн підручник і безкоштовні відеокурси допоможуть вам освоїти всі професійні функції програми буквально за кілька днів.

ФотоШОУ PRO 3.0


Рік: 2013
ОС: Windows 7, XP, VISTA, 8
Мова інтерфейсу: Російська
Ліки: full, thx kaktustv
Розмір: 71.55 Mb

Скачати ФотоШОУ PRO 3.0

Скачати ФотоШОУ PRO 3.0 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.