UAstream.Net » Інформація » Намалюй Україну своєї мрії в конкурсі “Дудл для Google”!

Намалюй Україну своєї мрії в конкурсі “Дудл для Google”!


Сьогодні Google Україна оголосив перший в Україні конкурс серед школярів у віці від 5 до 17 років “Дудл для Google” і пропонує намалювати власний логотип Google. Робота переможця прикрашатиме головну сторінку Google Україна протягом цілого дня!

Дудли, святкові логотипи домашньої сторінки Google, вже протягом 15 років радують користувачів по всьому світу. Вони приурочені до пам'ятних дат, свят або днів народження відомих людей. Художники-дудлери малюють спеціальні логотипи і для нашої країни, наприклад, до Дня Незалежності України, ювілею українського піонера ракетної техніки Юрія Кондратюка або присвяченого українському режисеру-аніматору Володимиру Дахну, автору відомих мультяшних козаків.

Для участі в конкурсі учаснику потрібно створити свій малюнок логотипа Google на тему “Україна моєї мрії”. Учасникам обов'язково потрібно підписати свій малюнок і додати до нього заповнену заяву-дозвіл від батьків (опікуна). Роботи можна надсилати до 30 грудня 2013 року на електрону адресу d4g.robota@gmail.com або поштою на адресу: м. Київ, а/с 88, “Дудл для Google”. Кожен учасник має право направити одну роботу.

 

Джерело: google-ukraine-blog.blogspot.com

Скачати Намалюй Україну своєї мрії в конкурсі “Дудл для Google”! скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.