UAstream.Net » Інформація » Диктант національної єдності на Українському радіо 11.11.2013

Диктант національної єдності на Українському радіо 11.11.2013

 

«Творити величне разом – просто! Твори хвилю єдності!» - під таким гаслом цього року відбудеться акція «Всеукраїнський радіодиктант національної єдності», запланована на 11 листопада 2013 року.


Зараз узгоджується перелік навчальних закладів, з яких відбуватимуться прямі включення під час радіодиктанту, кореспонденти готують матеріали про історію акції, переможців різних років, а також цікаві факти та архівні записи, на які багата понад десятирічна історія радіодиктанту. Також тривають переговори зі спонсорами та меценатами, готовими долучитися до нагородження цьогорічних переможців.


І найголовніше: текст диктанту вже складено! Він – авторський, ексклюзивний, створений спеціально на замовлення Українського радіо відповідно до усіх приписів і норм українського правопису. Про що саме текст? Ця таємниця перестане бути таємницею 11 листопада о 13.30: саме цієї миті Олександр Авраменко оголосить назву диктанту. Прямоефірна програма, присвячена акції, почнеться о 13.10. Безпосередньо перед написанням диктанту ведучі Аліна Акуленко та Роман Коляда нагадають умови участі, а Олександр Авраменко дасть останні настанови й рекомендації.

 

Отож, готуймося до 11 листопада 2013 року, щоб довести: творити величне просто – разом! І створимо хвилю єдності разом з диктантом на Українському радіо!

 

Джерело: nrcu.gov.ua

Скачати Диктант національної єдності на Українському радіо 11.11.2013 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.